ögongodis

"Underklasspoeter, vad är nu detta!?" tänker kanske de flesta utav er. Well, detta är en blogg som drivs av två livsnjutare vid namn Hanna och Frida. Här kan ni läsa om vår fabulouuuus vardag som vi antingen spenderar på innebandyplanen eller tillsammans med våra kära vänner. Men framförallt kan ni läsa om våra wicked weekends som oftast bjuder på dimmiga/spårade nätter och en dagen-efter-ångest då frågan som ofta förekommer lyder: "Vad hände igår egentligen?!" Haha, skämt åsido!

Nu över till vårat kanske lite knepiga bloggnamnval.. Vi tog idén ur en av våran favoritlåts texter Elite - Kent. I texten står det egentligen "överklass poeter" men vi tyckte underklass passade oss bättre ;)

Svaret på frågan varför vi startade den här bloggen är för att vi båda bloggat förut men tappade inspirationen, men nu kände vi att det började klia i fingrarna igen och är nu redo för en ny bloggkarriär, Hehe... Dock innebär inte det att vi kommer skriva långa, tråkiga och jävliga inlägg utan några bilder.

Enjoy!
/ Hanna & Frida


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hoppas ni har en bra kväll :D

2010-01-14 @ 20:35:53
URL: http://deevice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0