Hörs snart igen

Vi kör en s.k "bloggpaus" ett tag, ingen vet hur länge, kanske några dagar, några veckor eller kanske mer. Den som lever får se helt enkelt! Hörs väl snart igen våra trogna läsare. Puss på er! /Hanna och Frida.

hola

Cred till min homie som bloggat tre gånger idag! Kan nog hålla med om det mesta hon skrivit, framförallt det senaste inlägget. Vill ha löööördag nu, vara full och galen, och spåra litegrann (läs: totalt!)

Annars är jag riktigt avundsjuk på Fredrika och alla treor just nu som har det bästa året framför sig.. Så segt att sitta i caféet och se och höra alla treor sjunga "vem vill gå i tvåan nu?" Och vem fan vill det? Ingen ingen alls.

Förutom detta så var det lite skönt faktiskt att vara tillbaka i skolan då man träffade massor man inte träffat elr knappt hört av på hela sommaren!

Lite beröm till mig själv måste jag även ge mig då min svenskaläxa redan var gjord innan jag hann stiga innanför dörren idag!

/F

helg

Jag vill vara full och glad. Jag vill dansa som en jävla galning till någon skön gammal låt. Jag vill göra något spårat som jag kommer ha ångest för dagen efter. Jaa jag vill t.o.m vakna upp med världens baksmälla och ha minnesluckor.
Jag vill ha helg!
/h

.

Måste bara berätta en grej som jag råkade göra idag:
Imorses så trodde jag att jag hade all tid i världen så jag tänkte inte på klockan så mycket. Men sen såg jag att jag bara hade 5 min på mig innan tåget skulle gå så jag fick kasta mig på cyklen och trampa iväg. Stressad som fan så låser jag min cykel med hänglåset och springer till tåget. Nu till det roliga. När jag skulle låsa upp min cykel sen så märker jag att jag hade låst fast någon annans cykel istället för min egna. Kul för den personen som ägde den cyklen och inte kunde cykla iväg pga av mitt lås haha
/h

back

Då var första skoldagen efter sommarlovet avklarad. Man gjorde ju inget som är värt att skriva om, bara satt där och vänta på att klockan skulle gå så man kunde åka hem.

Men har i alla fall bestämt nu att det här året ska jag plugga på varje läxa och prov och jag ska röra mig på ett eller annat vis varje dag. Får vi se hur länge jag håller det här. Tyckte jag var jätte duktig idag när jag tog med mig svenskaboken hem för att läsa igenom läxan, men nu när jag skulle göra det så märker jag att jag har tagit med mig fel bok. SMART!

Ne nu ska jag gå ut på en pw, måste ju försöka hålla något av mina löften.
/h


OK schema



Jag är chockad. Hade förväntat mig ett äckligt schema fullproppat med långa lektioner och brist på sovmorgnar osv. Nu kan ju jag nästan andas ut igen. Helt okej schema för tvåan i samhäll, gööööööööttt...

Kom hem för ett tag sen från Göteborg där jag varit med Hanna och Carro, fick med mig en del iaf. Pusss

hej

Hade nog världens mest cp:iga förmiddag idag. Mitt humör gick upp och ner varannan sekund ungefär. Ena stunden var jag sur på allt och inget, sedan lipa jag lite som en mes, 3 sekunder senare skrattade jag åt mig själv. Kort efter detta var jag sur över nåt nytt..? Vad händer undrar man ju..

Åkte iaf till Hanna senare och så tränade vi innebandy och nu avslutar vi dagen med en film. Perfekt♥

F


16 and pregnant

Sitter och kollar på 16 and pregnant. Förstår inte varför jag kollar på det egentligen, stör mig bara på dom. Det finns ju ingen normal 16-åring som vill ha barn i den åldern. Dom förstör ju bara sitt liv. Gör abort och börja ät p-piller för fan.


/h

dör ju lite









/ F

.

Vill inte låta negativ nu (vilket jag i vilket fall kommer göra) med jag räknade hur många inlägg vi har skrivit var på den sidan som man ser när man besöker vår blogg, och jag har skrivit 22 (23 med detta) och hanna 3. TREEEEEE? Hanna, vad händer?

birthday / gameday

Tråkigt att jag inte var hemma nåt på mammsens födelsedag idag typ.. Men massor av pussar och kramar har hon iaf hunnit få. GRATTIS igen ♥ Imorse var vi och spelade träningsmatch i Lidköping. Förlust med 5-7, men det var ändå en riktigt bra match! Sedan direkt till tboda för jobb. Har aldrig i hela mitt liv haft så ont i fötterna som då. Typ helt förstörda fötter efter en hård match och sedan ska de tryckas i ett par trånga converse, kan nog vara något bland det värsta jag upplevt.. haha nej men nästan.

/F.


*

Gör som mallan brallan och lägger mig och kollar OC nu. Upp 7.00 imorgon, det var inte igår! Bäst att vänja sig vid det nu. Fy fan, lovet är slut om 3 dagar. Hemskt? JA. Något som är mindre hemskt är att världens bästa mamma fyller år imorgon♥

PUSS F


FEST LÖRDAG

ICKE SA NICKE. Medan typ alla individer i hela skaraborg festar och har sig, sitter jag hemma i ett stycke mjukisbyxor och väntar på middag. Imorgon har vi nämligen träningsmatch i Lidköping. Så det är bäst att tagga till redan nu, jag är sugen på att visa vart skåpet ska stå imorgon. Nu ropar mammsen att maten  är klar, pussis


I've seen your fucking attitude

Dödstrött med världens skallebang tvingade jag mig tillslut upp i morses efter att snoozat hundra gånger. Hade mer än gärna legat kvar i sängen och sovit bort hela dagen. Istället har jag slitit som ett djur i glasskiosken. Tyck synd om mig tack.
Nu ska jag slänga/hoppa/springa/kasta mig in duschen. 40års kalas står på schemat ikväll.

/h


du är drömmarna jag drömmer ibland



Riktig film-maraton-fredag idag. Hej förresten! Fortsätter nog med OC nu. tjao, F

when we were winning


En gammal bild. Våren 08 eller 07.

I'm awake, ska snart ner och fixa mig, käka frulle, packa och sedan dra till storstan (töreboda). Ska träffa Ellen♥ Och ikväll är det innebandy träning, wiiiie, riktigt taggad på det idag.

/F.

shopping rådhuset andrén sverker kyckling eurotrip...

Haft fullt upp hela dagen. Åkte in till stan tidigt imorse för en flera timmar lång runda på stan med mami. Fick med mig ett par schnögga boots, träningskläder och dylikt till innebandyn, två söta berlocker till mitt armband och en jävligt mätt mage efter en bakpotatis på rådhuset.

Sen drog jag direkt till Andrén, han bjöd mig på sin sedan i lördags natt utlovade goda middag. Mästerkocken glider in från ingenstans!! Nu ska jag sova.

Puss på er!

fint det

Har haft och har en mysig kväll. Hjälpt till och lagat god middag, tänt massa ljus och nu kollar jag och mammi allsång på skansen. Fin tisdagskväll.

Vill ha mer sommar, men samtidigt längtar jag litegrann till kyligare dagar. Till stora halsdukar, tända ljus och biomys. Och för att inte tala om INNEBANDYN, min 18-årsdag som innebär både körkort och krogen. Och ju mer det närmar sig vinter, desto mer närmar sig sommar 2011 och ALANYA med mina fina.

/F

vi är en revolt som aldrig kom

Hej hej! Hade innebandyträning igår, innebandy är livet! Idag då? Var barnvakt åt lillan imorse, tog sen en fika med mamma, elin och nova. Sedan var jag ett tag hos min mammas pojkväns mamma, haha, och fick en massage och ögonfransfärgning. Efter det var jag ute på en promenad med mamma och Nova och nu sitter jag här och ugglar. Lyssnar på Kent såklart.

Puss Frida.


vad gör vi?

Innebandyträning på g, tjaooo fridus

tröttmåndag

Som Frida skrev så blev det ingen sömn att tala om i lördags så igår efter släktkalaset tillbringade jag resten av dagen och kvällen i sängen. Sov 18 timmar i sträck så nu tycker man ju att jag borde vara utvilad.Tvärtom, är fortfarande sjukt trött så dagen sprenderas i soffan framför tvn.
/h

.

Så länge hjärtat mitt slår så minns jag dig när du stack ett hål i min kevlarsjäl.


Älskling det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt

Jag vill ha en iphone 4g, geeeee mig. Orkar inte vänta till julafton vilket är 18 jäkla veckor kvar till.. Fast mest av allt vill jag ha 11 juni igen, ett helt underbart sommarlov framför mig. 2,5 månaders frihet och lycka! Har varit den bästa sommaren och åhhh blir ju lite sentimental här. Fan också, jag orkar inte, 9 dagar kvar till skolan. NIO jävla ynka dagar kvaaar. Nu slår jag på nån rulle och deppar lite. F




23.40

god natt hejdå tjoo tjing PUSS

frida


det BÄSTA som finns

Det finns verkligen inget bättre än att lyssna på Kent på högsta volym. På Joakims underbara röst och stämma och på hans texter. Det går fan i mig inte beskriva min kärlek till deras musik. Blir typ helt tom på ord varenda gång jag lyssnar på dom. Rysningar i hela kroppen, herregud vad sjukt det äääääär. Så mycket kärlek till er musik, så jävla mycket kärlek!


♥♥♥

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
bara gör, biter ihop och håller käften 

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon därute ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort
/f













tips


Köp för faan inte detta mina vänner, så länge ni inte vill lukta kärring. Hon på salongen sa att det luktade typ spa, guuud vad gött tänkte jag. Luktade i flaskan innan jag köpte det, men kände bara en stark doft så jaa jag chansade helt enkelt.. Men fy vad jag stinker som en kärring när jag sprayar på detta.. Det är kanske skitbra, vet jag inte ännu, men jag hulkar ju nästan när jag luktar på mitt hår efter jag sprayat in det. Definitivt första och sista gången jag köpte detta iaf. F

.......

Efter några timmars sömn och en lång jävla go dusch börjar jag lite smått känna mig som en människa igen.. Fast nu har jag fått ont i halsen så jag knappt kan svälja istället, så raggsockorna åkte på och te med honung kom fram. Just nu har vi gäster här så ska gå ner och vara lite social. Kräftor står på menyn även ikväll, denna gång utan billigt danskt skitvin.. Känner precis som förra söndagen, aldrig mer alkohooool.


Bjuder på en bild på den omtalade kräftan samuel. puss f

sådär skön söndag




Orkar inte bjuda på mer än dessa bilder från igår just nu. Kan inte klaga nånstans på gårdagen, vädret var ju prima och kräftorna var ju också prima. Rosévinet var prima (...) och även umgänget var prima. Väldigt mkt prima här.. Satt ute på altanen fram till fyrasnåret, sedan fortsatte festen inne i friggebon med kräftan Samuel. Somnade runt fem, och jag kan säga att fem pers i en friggebo med stängda fönster gynnar inte! Vid strax innan sju blev vi väckta igen, så knappt två timmars sömn var väl inte heller så mkt att hänga i granen.. Båtturen hem kan nog vara det roligaste jag varit med om. Vågor höga som jag vet inte vad. Jag och hanna flög som två vantar, två jävligt BLÖTA sådana. 

Idag mår jag nog sämre än någonsin tror jag. Knappt någon sömn och en HEMSK bakfylla, spräng go kombination.. Nej nu ska jag slå på nån bra rulle, käka en fet chipspåse och hälla i mig en kanna vatten. Latero, F

You better lose yourself in the music



Tar fram egot i mig själv lite...

case 39, psyk film, men fy sjöen vad bra ändå.? Oklart jag vet.. Ligger iaf i min stora goa säng och längtar som tusan tills serien i innebandyn börjar och lyssnar på Eminem. Påtal om honom, fy fan vad het han ääääär. Ska nog sova och drömma om han lite nu, puss F


Nya naglar




Fick presentkort på euro nails utav min goding Fredrika med familj i födelsedagspresent så nu har jag äntligen fixat akrylnaglar med fransk manikyr. Annars idag har vi varit iväg och handlat och haft oss hela dagen. Hyrt "case 39" som vi ska se efter vi grillat ikväll. Passar på att ha en go hemmakväll så jag är extra taggad inför imorgon då det är dax för kräftskiva! Nu ska jag äta, tjing

Fritiof

bada

I fly like paper, get high like planes
If you catch me at the border I got visas in my name
If you come around here, I make 'em all day
I get one down in a second if you wait


Tjoo. Har badat i poolen med mamma rätt nyss, kul att hon e som fisken i vattnet precis som jag ;) nu ska jag fixa mig och sedan dra till Mstad och hämta lite grejs, sedan träääning. F

..

Gillar btw att jag vänt tillbaka dygnet igen, cred till mig

.

Har väl inte så möe att skriva förutom att det ska bli helt underbart med en lång sovmorgon imorgon! Nu ska jag borsta gaddarna och sen söööva, god natt. F

deppig hanna

Nu får det fan vara slut på det här. Halsfluss IGEN?! Om man räknar ihop alla dagar jag har tagit pencillin nu så är det 30 dagar, alltså en månad, vilket motsvara 1/3 av sommalovet!!!! Fuck it
/h


seeeeg

Jag är trött... Gick upp 9 imorse för att gå ut på en långpromenad med mamma och nu har jag ätit frulle och ska snart dra och jobba. Taggad på det..? NEJ inte alls. Speciellt glad är jag inte för den delen heller, för om Hanna fått halsfluss en tredje gång denna sommaren är det fan inte rättvist!

F

Två favoriter just nu!






God natt nu då.

F

Sötaste lillasyster som existerar på denna jord.



Jag hade så tråkigt ett tag förut så jag gick ut på en till promenad, denna gång med min ipod som e fullproppad av ny grym musik. Imorgon bitti ska jag och mammi ut på en powerwalk och sedan ta ett dopp i vår nya pool, låter rätt lovande ändå..

F

BOKTIPS; Elsas mode



Okej, jag har inte ens läst hälften än, inte ens 20 % utav boken. Började läsa den igår, och den är så sjukt jävla bra rent ut sagt än så länge. Svårt att slita sig ifrån den! 1 2 3 4 5

F

shopping och lunch på stan



För alla er som undrar så kom jag hem med ett Bed head shampoo&balsam och ett värmeskydd från Kevin Murphy. Får vi se hur detta funkar. Tack mammi. Fridzan

Saknar min bränna..


/h


bgf bloggar

Har varit dålig uppdatering från oss båda på sistone.. Jaa vad har hänt de senaste dagarna? Har haltat runt på ett ont, svullet och blått knä ifrån lördagen.. Föll ner från ett högt räcke med knät och hakan först. Så det kan gå.. Anlänt hos mamma och spenderat tid med henne och Nova. Varit i Skövde med Hanna och lunchat, besökt frisören och fönstershoppat. Tränat en riktigt jobbig men kul som fan innebandyträning. Idag? Än så länge har jag varit ute på en promenad med mammi och Nova. Ska snart dra in till stan igen och köpa hårprodukter. Sen får vi se vart dagen för mig. Frida


Fy vad jag saknat dig!


voice gone

Var så äckligt bakis igår så jag spenderade hela dagen i sängen med dh kollande. Men det var det värt för lördagen var greaat! Började med förferre hos Paulina med massa fina personer sen drog jag och Frida vidare till förfest numero 2 hos oskar. När vi kände oss redo (läs fulla nog) så åkte vi vidare till olstorp. Där en spårad och grym kväll väntade. Måste ha skrikit riktigt mycket när hoffmaestro uppträdde för min röst är gone. Kan knappt få fram ord.
/h

Aldrig mer alkohol..

Lite så känner jag idag efter knappt två timmars sömn, sjukt illamående och med ett svullet och ont knä och haka... /f


Tillbaka i ett iskallt ikealand

Yees I'm back. Har haft 5 underbara dagar nere i Rom. Berättar mer om det imorgon när jag har tid. Nu ska jag hoppa in i duschen innan Frida anländer.

Som dom säger i Italien arrivederci
/h

du håller mig vid liv

Du är värd att dö för
Ni kan skratta om ni vill
Håna oss
Vi rör oss, ni står still...

Lyssnar
stel och fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv


Joakim Berg, alltid mannen i mitt liv. /Frida


LÖRDAG

Hade en sketamyyysig fredag. Jag och Carro lagade mat, eller.. Jag stod för salladen, hon för maten. Jag är ju inte så bra på matlagning om man säger så. Sedan kikade vi på Hipp hipp, haha har nog aldrig skrattat så mkt! Idag tänkte jag jag ta en lång sovmorgon, men självklart vaknar jag 9.04...... Nu är Hannzan tillbaka i Sverige igeeeen, har saknat dig! Så ska duscha, äta frulle, packa och inhandla ett par grejer och sedan övningsköra hem till henne. /Frida


it's friday

Kör en Julia och lyssnar på Hoffmaestro för att lyssna upp mig lite nu inför imorgon! Kommer bli en så jävla bra kväll och natt med världens bästa tjejer! Dom senaste dagarna har jag spenderat hemma hos min carro och på glassbryggan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra till Ttown igen för en kväll med Baaaarro, får se vart dagen för oss, den som lever får se. / frida


jag blev använd en gång mest på skämt



Kan nog vara världens gosigaste strumpor, ha ha... Jag är lite småsur sådär faktiskt.. Pappa och Madde ska till EGYPTEN i oktober, utan meeeeeej! Fast pappi kmr ändå bidra till min alanyaresa nästa år, så jag liksom slipper jobba asset av mig i höst och vinter. Blir nästan, men bara nästan plus minus noll då.. Nu ska jag krypa ner i sängen och börja läsa en ny bok. Haha jag har blivit värsta bokfreaket, läst tre böcker på ungefär 2 veckor! Imorgon ska jag jobba, och sedan efter Barrrro slutat jobbet ska jag till henne (tror jag, eller hem till mig, det står åter till o se), wiiie♥ Sleep night

Från kylan in i värmen


En trappa upp
Alltid en trappa upp
Över parken
Och våran smällare

Blås lite här där det gör ont
det kanske ger sig

Lite slit är jag värd
Några fraser är jag värd
Ljug om du behöver
det gör ingenting.

Lasse♥ /f

glassssssbryggan

Idag fick jag ääääntligen träffa min efterlängtade Carro på glassbryggan, riktigt skönt♥ Gick både bra och fort att jobba idag, sjukt stressigt på morgonen dock med jag vet inte hur många lunchpaket som skulle delas ut, och tanter som ska kackla och tjöta från alla håll och kanter samtidigt.. Sedan kom Albin förbi ett tag så jag fick åka lite bräda. Helt plötsligt sticker det som in i helvete på armen/axeln och så märker jag att en geting flyger ut ur t-shirten, fatta vad ÄCKLIGT! Ont som fan gjorde det också, riktig äcklig smärta! Svider fortfarande lika mkt.. fan tyck synd om mig. Hatar äckliga getingar.. Nästa: maaat / Frida

check på den

Sådär då var en mils powerwalk avklarad. Eller jaa för ett tag sen, har hunnit duscha och krypa in i min rosa badrock och tänt lite ljus, som grädden på moset liksom.. Nu ska jag lägga mig och läsa. Snart läst ut "14 till salu", riktigt jävla hemsk! Där får ni ett boktips på köpet. God natt då / Frida


kvällsrunda

Nyss varit ute och övningskört ett tag med pappa. Trots rödljusen och alla 118 rondeller som gör mig helt kallsvettig av nervositet så gick det supero, eller nästintill!! Drygt 5 månader kvar, sen sitter jag framför ratten och kör biiiiiil med ett körkort i fickan. Helt sjukt för fan... Nu ska jag städa mitt rum, för hos mig är inte bara garderoben en garderob, utan alltid golvet, dålig vana. Sen tänkte jag gå ut på en kvälls-powerwalk med mina nya fina rosavita promenadskor och min nya schnögga sport bh heheh. Och ipoden såklart för den har vaknat till liv igen!!:) Välkommen igen, kjamizz frida


godnatt

Haft en extra bra söndag idag vill jag säga. Drog ut och sprang en kort runda förut och fyyy vad det tog emot, har ingen kondition kvar alls....:( kommer vara bra segt på tisdag när första innebandyträningen drar igång, eller... vi ska ut och springa. inte bra! Men fy vad gött att innebandyn drar igång nu iaf, som jag längtat!! Och sen har jag käkat god middag bestående av oxfilé och massa sallad, mums. Nu ska jag lägga mig och läsa, upp 7.00 imorgon för jobb, wiiiie/frida


min fina brääääda

pink



Damm vad cool jag är i min rosa pyjamas och rosa strumpor som btw är en av de små gulliga presenterna jag fick av Frida när hon kom tillbaka från London.
/h

80

Kom nyss hem från kinnekullegården där vi fira att min gammel-farmor har fyllt 80 år. Grattis Grattis.
Nu ska jag slänga av mig min klänning och ta på mig mjukiskläder och somna framför en bra film. Bloggar mer ikväll.
/h


sunday unday nday day ay y

Idag är jag glaaaad, idag e en bra daaaag, och det är söndag? Skönt att INTE vakna illamående och med ett sprängande huvud, skönt med en, för en gångs skull, icke-bakis-söndag! Så ibland är det äckligt spränggött med en vit helg lite då och då. Men nästa helg, helvete vad jag ska festa då. Lördag olstorp HOFFMAESTROOOO..! Nej nu mina vänner ska jag traska bort till Buffalo där pappi och madde är för en lunch. Pöss dah/ frida

02.05

Det kliar i fingrarna på mig, jag vill bara bloggggga, så då gör jag de.. Kom hem för ett tag sen.riktigt skönt att träffa Hanna igen. vi har räknat ut att vi träffats, bortsett från london och rom nu då, alla dagar utom 5 ynka dagar på heeela sommarlovet, dom 5 dagarna fick vi inte träffas pågrund av hennes två halsflussar.. Så det är inte konstigt att jag haft ett äckligt bra lov. Träffade även sötaste Paulina på stationen, hon skulle också till stan så vi tog sällskap. Pratade om Alanyyyya och fy sjöen vad jag längtar, oj det har ni inte hört förr va? men god natt på er /frida

RSS 2.0