Letar efter nåt och säga som kan ändra allt.

Såklaaart är matchen inställd... Jag som var taggad till 110 %.. Jaja , inget att göra åt. Vid ett ska jag pappa och madde till bistro och käka tacobuffé , blir nog trevligt. Sedan har jag planerat att steka i solen ett par timmar efter det. Ikväll ser det ut att bli grillfest hemma hos fina Ellen , funderar på att ha med mig longboarden till Hanna så jag kan ta den dit bort sen. Nu ska jag slå en pling till världens bästa mamma. Puss!



Två till bilder från påskafton. På en fin Julia och på...ett bord, haha. skräll mig och hanna att alltid ta bilder på mat/drycker.

/F.

mummisar

Tur att man har sånna roliga arbetskamrater så man t.om längtar efter att jobba! Var grymt sugen på After work idag , men jag har ju match imorgon så jag taggar inför det! Ska sova min skönhetssömn direkt när jag bloggat klart så jag är utvilad tills morgondagen. Hoppas ni haft en bra fredag, sov sött


en bild från påskafton.

/F.

Fredag

Kom precis hem från en mysig kväll hos Paozan. Vi grillade och satt ute på hennes altan och prata om allt mellan himmel och jord. Bra start på helgen! Nu ska jag slänga på ett avsnitt entourage att somna till. Good night folks


Självklart lägger jag ut en matbild

Fina tjejer!
/H

Favoritdagen på veckan

Fredag , älskade fredag . Har varit på Pims idag med carro och hänna , jag och hanna har t.om pluggat massage i någon timme. Creds! Ska ner till Mumma om en kvart och jobba till stängning. Hörs imorgon med bilder och grejer, puss på er ha en underbar kväll!


<3

/F.

Trött tjej

Idag vart min första p-böter avklarad.. Jävla puckofan som parkerar på vh:s parkering där tillstånd krävs. Det roliga var att lapplisan hade satt dit den vid elva, och efter det hade jag åkt runt med lappen och sedan parkerat 4 timmar igen på parkeringen utan att ha märkt av den. heja om det hade kommit en till böter! jaja korkade blondin ungefär. Drog hem till Carro en stund efter skolan och fick en gryyym present av henne från USA, lägger upp bild när Hanna fått sin också så jag inte avslöjar;) Tack igen hjärtat! På kvällen har vi varit på domarutbildning och sedan tränat. Nu ska jag soooova,puss

/F.


torsdag

Åhh underbara Frida du gjorde precis min dag! Älskar dig så jävla mycket ♥

Igår när jag satt och deppa över flygbiljetterna och hade allmänt tråkigt fick jag ett sms om jag ville ut och åka bil. Så det var vad vi gjorde. Vi åkte runt och cruisa i lilla töreboda sen hem och kolla lite tv. Fan vad jag längtar tills jag blir 18 och själv får köra. Är så avis på alla mina vänner som redan har körtkort. Men men min tid kommer väl.
Nu ska jag åka till skolan. Ha de bra kära läsare så hörs vi senare!

/h

kärlek



Hur jävla fin är hon inte?! Hanna jag hoppas inte du ser mig som en "smörare" efter det här nu, men fy fan vad jag älskar dig. <3 

/F.

Krångel , krångel och..krångel

Rubriken beskriver min eftermiddag/kväll riktigt bra. Är för irriterad för att skriva om det nu , så ska tvinga ut mig själv på en joggingrunda istället. Vi hörs när jag har tid att blogga igen, då ska det bannemig bli bättring !

/F.

resa

Var ute och kollade på resor nyss och hittade jätte billiga resor till Spanien. Flygresan skulle gå på max 500 för 2 personer. Yes tänkte jag och ville boka direkt. Min farmor har en lägenhet där nere så det hade ju inte gått på så mycket mer pengar, bara till mat och sånt. Precis när jag tänkte ringa Frida och berätta om den goda nyheten ser jag att priset inte står i svenska kroner utan i euro, vilket jävla lureri!


Slänger in en bild från när jag var vid spanskatrappan i Italien.
/H

Tisdag.

Jag ber om ursäkt för en, bokstavligt talat, USEL uppdatering. Men har inte haft tid att sitta vid datorn alls de senaste dagarna, och jag har rätt mycket på schemat denna veckan , men ska försöka hinna blogga så mkt som möjligt. Med bilder med såklart, vet att det är urtrist att bara läsa en tröktext.

Som hanna skrev så körde vi boxning på idrotten idag, vår lärare tar verkligen d ö d på oss, men det är gytt! Efter skolan käkade jag bara snabbt på Mumma, sedan tog jag bilen till Hovet för träning. Idag var det mycket kondition, och sen efter 1,5 h träning körde vi 20 min styrka också. Träningsvärk imorgon är givet! Känns sjukt bra nu efter en dusch. Next up: OC innan jag slocknar. Puss!

Just det, fotboll är livet!



/F.

11-04-26

Första skoldagen efter lovet är alltid värst. För de första så somnar man alltid jätte sent kvällen innan så man är som en mumie när klockan ringer och för de andra så får bombar lärarna en med massa uppgifter och prov så att man får ännu mer ångest över skolan. Har något varje vecka nu tills vi slutar och fyyy helvete vad skönt det ska bli att sluta 2:an. Ser faktiskt fram emot 3:an, vi tjejer i klassen har redan planerat en massa vad vi ska göra mot dom nya 1:orna nästan år ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Eller hoppa och hoppa, kommer nog krypa. Är helt död efter att haft boxning på idrotten och nu spinning på kvällen.

/en trött hanna

Seriepremiär.

Kom hem för ett tag sen från Kållandsö där det vankades seriepremiär. Vinst med 7-1 i bagaget satt inte fel någonstans! Orkar inte skriva så mycket mer ikväll, kommer sova rätt gott inatt känner jag. Puss!

/F.

excuse me

Får ursäkta för den sjukt dåliga uppdateringen men skyller på att jag har varit i sommarstugan och där finns det inget internet. Kan ju dra en snabb sammanfatting om hur helgen såg ut. I lördags kom Frida och Julia hem till mig för grill och vin. Senare mot kvällen ramla det in massa annat folk och jag var full som en kastrull när mamma och pappa kom hem så jag blev tvingad att stanna hemma medans de andra drog vidare. På påskdagen vaknade jag upp bakis och trött som en gnu men det var bara att bita ihop och åka på släktkalas, vad är de för släkt jag har som alltid ska ha kalas när jag är som mest bakfull? Efter kalaset åkte jag upp till sommarstugan och somna så fort jag la huvudet på kudden. Idag har jag bara legat ute i solen och njutit av den sista lediga dagen. Imorgon är de back 2 school. Så nu har ni fått lite update.
Nu: duschen sen sängen
/H

törstig

Sitter på altanen och steker med spotify i högtalarna. Det är så sjukt lä och varmt så jag då och då måste gå IN och svalka mig. Det var inte igår man kunde skriva så , att man måste gå in för att svalka sig. Ska strax in i duschen och sedan får jag skjuts till töret. Ska möta upp julle och hänna och handla mat och dricka och sedan tända grillen. Där efter kommer det nog bli väldigt spontant. Men spontant blir ju alltid bäst. Så ha en fin påskafton i värmen allihopa, puss!

/F.

the only ones

Som Hanna skrev så cyklade jag hem till henne igår. Det var värt både punkan i bakhjulet och min förkyldning , för fy vad glad jag var att träffa henne. Och så var hon så himla söt så hon hade handlat och fixat och tänt ljus och grejer, världens sötaste bästis. Vet inte vad jag skulle gjort utan den tjejen. Vi satt och lyssnade på musik och pratade hela kvällen, och nu sitter jag här hemma igen. Ska strax ut i solen. Puss!



så gullig är hon♥

/F.


bäst

Måste seriöst ha världens bästavän som cyklar ända från mariestad till töre för att hålla mig sällskap ikväll. För att bevisa min kärlek för denna tös ska jag nu gå ut och handla lite gottigheter. Tänkte att hon och jag skulle inviga våran chokladfondue och doppa jordgubbar, ananas och annat gott. Ha en fin kväll gott folk

BIG LOVE ON U
/h

Första longboardsåkandet för i år - check!



/F.

VIDEOBLOGG



Jag ber Hanna att säga vad vi gör , sen berättar jag själv istället..Hmm? Och att jag kallar Fylletornet först för Radhuset (?) och sedan för fyllatornet visar på hur kass jag är på att komma ihåg namn osv.. Robin blev t.ex "Bobbe" igår.. Jaja, här har ni våran onyktra videoblogg iaf, puss!

/F.

bra start på dagen

Som Frida skrev i förra inlägget så hade vi riktigt kul igår. Vaknade i mamma och pappas säng( hade tydligen lagt mig där av någon anledning) av att Frida var uppe och hade sig vid sju tiden. Orkade varken ropa eller resa mig upp så jag slängde iväg ett sms " Är du vaken, ligger i mammas säng". Snacka om maximal lathet när det är typ en meter till mitt rum. Hon kom i alla fall inranglandes till rummet och vi båda somna om. Vaknade upp igen vid tio tiden och gick ut och åt frukost i solen. Härlig start på dagen!
Farmor och Bosse åkte för en stund sen och snart ska jag bege mig till moholm för att träffa andra delen av släkten. Att det alltid ska vara en massa släktkalas dagen efter fyllan.




/h

Bärs é livet

Hejsan svejsan! Hade riktigt kul igår på Syrengatan med goa vänner, Fylletornet och vin. Promenaden hem med Hänna var så rolig så jag sitter här och gapflabbar för mig själv. Måste tagit upp mot en timme för oss att komma hem. Bra jobbat! När vi kom hem så kom robin och rickard med, men eftersom de kollade bb så gick jag upp och la mig (?) med kläder och smink och allt på, och där vaknade jag i samma ställning kl 7 imorse, fortfarande full.

Fick skjuts av Linn hem som tog körkort i veckan, grym chaffis! Nu ligger jag här i pappas säng och ska chilla base framför oc ett tag. Videoblogg dyker upp snart också! :)



/F.


Min och den andra bloggarens kväll.

Blev lite stressigt där i slutet så jag får skriva ett inlägg via iphonen här på bussen istället. Hade tänkt fota kvällens klädsel och allt , men får visa det imorgon ist. Var på Mumma innan jag drog och gav Maria en grattiskram som fyller 20 år idag , grattis igen fina du! Ska möta upp Hannisen nu och köpa slödricka innan vi beger oss till radhuset för fest! Ska bli grymt kul!:) hoppas er skärtorsdag blir fin, puss på er! /F.

Kommer ni ihåg?



En av våra videobloggar vi gjorde förra sommaren. I år ska det bli många sådana! Vem vet , vi kanske gör en redan ikväll? Det står åter till och se helt enkelt. Nu ska jag in i duschen. Puss!

/F.

förkylningen fortsätter

Har sovit kasst inatt. Vakna varannan timma av att jag var tvungen att snyta mig, vilket resulterade i att jag vaknade i en hög av pappersnäsdukar, fräääääscht! Har legat i soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv men nu skiter jag i den här jävla förkylningen och drar iväg och spinnar. talk to you guys later!

/h

........

Och städningen fortsätter.... Fy tusan vad duktig jag är, på skärtorsdagen och allt! Ska köra järnet ett par timmar nu, sen lovar jag att blogga minst 2 gånger till idag, allt för er söta läsare. Pussis!

/F.

Wouldn't it be nice

God morgon! Hade en jättemysig kväll igår. Lägger bara upp en bråkdel av alla bilder som togs, resten får ni kika på på fejjan. Jag vaknade 8.30 imorse och var klarvaken? Så jag har kikat oc hela morgonen. Ska strax fortsätta med städningen. Latero!









Hoppas att det var okej att jag knyckte första bilden av dig micis? :)
/F.

Förbereder inför kvällen



Ska hoppa in i duschen direkt efter det här inlägget och invänta mina underbara tjejer. Vi ska grilla och spela på min altan. Kommer bli en jätte mysig kväll tror jag. Pappa har förklarat via telefonen (eftersom de är i vår sommarstuga i Skåne) hur man gör en marinad , så vi får hålla tummarna på att tjejerna gillar köttet sen, haha! Ha en fin kväll för det ska jag ha. Puss på er!

/F.

let's do it like the france

Jag brukar alltid ha nagellack på mina naglar men nu under lovet har jag låtit dom vara "nakna", tills idag då jag ville pröva något nytt. Så jag rota fram ett gammalt fransk manikyr set. Blev ett helt okej resultat, duger i strid så att säga.



/h

Katastrof..

Springer runt här i min rosa sportbh och mjukisbrallor och röjer (då menar jag verkligen röjer) mitt rum. Har bestämt att städa det enda från grunden in i minsta lilla möjliga vrå och sen aldrig låta det bli stökigt igen. Hatar att ha minsta pryl framme så detta är bara skandaaal. Visar lite för-bilder här nedan, skäms ut i fingertopparna hur stökigt det är, så nu ska jag fortsätta med städandet.







/F.


110420

Vaknade upp med en täppt näsa och världens skallebang. Skönt att förkylningen har kommit tillbaka. Men det var fan värt att ligga ute och sola i bikini igår. Hellre brun och lite förkyld än vit som ett spöke och frisk....
Nu ska jag försöka läsa ut min englskabok så jag får den ur världen. Ikväll blir det grill och annat gott med fina tjejer. Toppen lill-lördagkväll helt enkelt.

/h

Perfekt dag med min Häänna








Himla mycket matbilder och sedan bilder på dagens inköp. Ska ju inte vara sämre än alla andra så jag följde strömmen och köpte mig 2 st yankees kepsar. Efter Skövde-tripen låg vi och stekte på hennes altan med musik på max, precis som sommaren 2010, åh vad underbart. Nu vill jag bara bli FRISK så jag kan få träääna igen.. Har ätit massa vitaminer, druckit svinäckligt te med ännu äckligare honung i och gått runt med halsduk i nästan 20 grader , så jag är värd att vakna upp frisk imorgon!

/F.

110419

Var helt död när jag kom hem från Göteborg. Kändes som jag hade gått flera mil. Men jag fick i alla fall en hel del inhandlat, fast som vanligt köpte jag allt förutom det jag skulle köpa. Behöver fortfarande något att ha på mig på påskafton och ett par solglajjor. Tycker att det är skit svårt att hitta solglasögon, antingen ser jag ut som ett mongo eller så är det något annat fel med dom. So the hunt for the perfect sunglasses continues.
Hade tänkt att lägga ut en bild på det jag köpte men varje bild såg ut som en sån där sjavig bild som vissa lägger ut när de säljer kläder på blocket så jag få helt enkelt skriva vad jag köpte. Jeansjacka:Carlings. Beiga chinos/byxor, koralblå blus, svart bluslinne, blå skjorta:BIKBOK. Aprikost linne:Monki, blå yankees keps:Stadium. Das was alles.

Nu: frukost
Sen: Shopping/lunch i Skövde med Fritiof


/h


abstinens

Nu har vi börjat träna på gräs, så när jag satt där vid sidan av planen ville jag bara åka hem och hämta fotbollsskorna och dra tillbaka och springa ut på planen. Ärligt talat, finns Inget bättre i världen än att spela fotboll på gräs. Men men, ska se till att bli frisk till på torsdag och träna då. Herregud vad jag bloggat idag btw, duktigt Frida! Nu ska jag lägga mig framför OC så jag är pigg inför morgondagen som spenderas med världens bästa vän.

/F.


underbara sol!

Låg ute på balkongen i 40 minuter och fick en bikinirand, sjukt hur mkt solen tar redan nu! Känns nästan som riktig sommarvärme i luften. Älskar det! Drack te även idag i hopp om att bli frisk så fort som möjligt, och hade lasse, håkan och linnros i örona. Nu kom jag precis ur duschen så ska sätta fart och fixa mig innan jag åker till Hovet för att kika på min fotbollsträning. Puss!



haha, märks det att jag gillar rosa?

/F.


Mina "skönhetsprodukter"

Jag har så fruktansvärt tråkigt för tillfället så jag tänkte visa er mina produkter jag använder. Helt ointressant egentligen, men kika ni som har lust ;)


Hårprodukter.
Från vänster: 1. En uppbyggande och återfuktande creme. 2. Ett tillfälligt värmespray. 3. Creme som reparerar och skyddar från nya kluvna toppar. 4. Ger håret glans och styrka, luktar helt underbart.


1. Grym bodylotion om du frågar mig. Luktar jättegott och gör huden superlen. 2. Hand creme som också är riktigt bra enligt moi. Går snabbt in i huden och gör händerna jättelena. 3. Deo som luktar jätte fräscht.


För ansiktet.
1. Mousse som jag tvättar med morgon och kväll. för normal/fet hy. Luktar jättegott och alltid varit min favorit. 2. Ansiktscreme som luktar samma som mousset, grymt bra!

Sådär, hoppas alla antecknat detta nu?
/F.

Måndag

Min första dag på lovet har börjat så spännande som det bara går: Vaknade ganska tidigt, kollade några oc-avsnitt, åt frukost, snöt mig ungefär 64 ggr, plockade ur diskmaskinen, gick runt i lägenheten med mina nya fotbollsskor för att gå in dom, och nu ska jag strax fixa till mig lite. Spännande morgon va? Vid ett ska jag gå ner och hjälpa pappa på bakgården med möbler och lite annat ett par timmar. Hoppas ni njuter av lovet!




/F.

gööööteborg

Var ute och gick en pw längs kanalen imorses och nu ska jag bara slänga i mig lite frukost sen bär det av till Göteborg för shopping. Bloggar sen när jag kommer hem, have a great day!
/h

Mysig kväll

Blev en långpromenad med Emilia och en massa prat om allt mellan himmel och jord som vanligt. Älskar verkligen den här stan på våren och sommaren, så himla fint så man vill stanna här för resten av livet. Vi planerade lovet lite och som vanligt smider vi planerna in i minsta detalj, så typiskt oss så det inte är sant. Nu har jag värmt en kopp te, och jag var så smart att jag laddade ner lite nya oc-avsnitt innan jag gick ut, så nu har jag några att kika på resten av kvällen. Perfekt!



/F.


för dig

Har precis ätit grillat på altanen i solen, helt underbart. Sommarkänslor! Strax ska jag möta upp Emilia även kallad Södermalm för en prommis. Bra avslut på en bra dag. Sjukt glad att häänna börjat lyssna på Lasse är jag också. Att det ska ta flera år för henne att inse hur jävla bra han faktiskt är, det är skam, men bättre sent än aldrig som man säger. Nej nu ska jag bege mig, puss!

/F.

vi har solen i ögonen

Vilken underbar söndag jag har haft. Började dagen med en långpromenad uppe i sommarstugan med lasse på högsta volym och solen i ögonen. Därefter satte jag mig mot väggen där det var helt vindstilla och solen värmde skönt. Har faktiskt lyckats få lite färg idag, vårsolen tar bäst eller hur är det man säger? G-mormor var också här en sväng och fika och berätta en massa stories från förr. Efter det var jag ute och övningskörde en runda, körkortet är ju som sagt ganska nära nu he-he. Nu väntar jag på att pappsen ska tända grillen. Ha en mysig söndagkväll



/h

Sunday bloody sunday


Åh, sommar och svenska jordgubbar!

Tjenixens! Idag är det verkligen perfekt springväder ute, men självklart ska jag vara sjuk. Mår nästan sämre än igår.. Bläää. Har iaf varit och ätit brunch på Mumma med pappa och madde för ett par timmar sen. Och nu kom jag precis innanför dörren efter att ha varit iväg och hjälpt pappa och hämtat möbler till Mumma. Jag körde bilen med släpkärra där bak, gick fint som snus hörrni. Nu ska jag chilla base framför OC, såklart. Puss på er!

/F.

förlåt snuttan

Haha, förlåt min lilla älskling.. Vad taskig jag känner mig nu i efterhand, men om du hinner läsa detta innan du somnar så vet du att det inte finns några spöken, bara laban möjligtvis men han är ju gosig. Tog det lugnt ikväll med grönsaker & dipp, godis, flera kannor vatten och filmen "Vinnare och förlorare", eftersom jag är sjuk.. När jag skulle köra hem hittade jag en gammal Melody club skiva som jag och pappa alltid lyssnade på tillsammans för några år sen, åh vilken nostalgi. Körde t.om några extra vändor i stan för att lyssna klart på skivan. Han och jag har samma smak när det gäller massa saker, och det var han som lärde mig lyssna på Kent när jag var pytteliten, och Jocke Berg är min idol än idag, efter pappsen såklart. Sov gott allihopa!



mys

/F.


mörkrädd

Tack Frida för en mysig lördagkväll och tack för att du skrämde upp mig innan du åkte. Har alltid varit riktigt mörkrädd och det är ännu värre när jag ska sova ensam hemma som i natt. Var tvungen att kolla igenom alla rum och tända upp överallt innan Frida skulle åka. Så fast att hon vet att jag är mörkrädd så var hon tvungen att skrämma mig när vi säger hej då. Hon peka in i vardagsrummet och skrek till som att det stod någon där. Kanske inte låter så farligt men jag började seriöst lipa. Så nu sitter jag här i mina föräldrars sovrum och har tänt varenda liten lampa och har satt på någon dålig komedi som går på tvn bara för att få tankarna på något annat.
Sov gott!

Fan ta dig Frida
/h

Bilder:





hahaha



i moskén - världens goaste lärare.













/F.

Nu mår man..



Har haft två gryyymt bra dagar i Sthlm med mina goa brudar. Dock var jag smart och packade som om det vore högsommar där uppe vilket har resulterat i att jag inte mår allt för bra idag. Har sovit 11 timmar inatt, men har kallsvettats och grejer. Och huvudet dunkar, halsen känns som halsfluss, näsan är täppt och om jag tar nässpray rinner den som en kran ungefär.. Ska fortsätta kurera mig och kolla OC. Vill bli frisk till ikväääll, hoppas det ikke är feber :( puss

/F.

Hurtigt!

Fick ett ryck förut och gick ut och sprang, med dresscode Rosa och min workout-lista på spotify (klicka här). Det var perfekt väder och helt vindstilla ute, så benen bara gick. Sprang ca 6 km längs sjön. Så skönt att vara ute och springa när man är motiverad och har en massa energi. Ska börja springa mer nu när det blir varmare och varmare ute. Nu ska jag kanske börja packa då, sista minuten i allt som vanligt. Pappa har varit så gullig och fixat matsäck till mig, gulle pappsen. Vi hörs imorgon via Iphonen, puss puss!

 

/F.

LILL LÖRDAG.



Fyra nyktra blondiner från i fredags, haha jag bara Älskar bilden. Blev grymt partysugen nu, överväger om det där med vit helg är en så bra idé ändå? Man lever ju bara en gång, det är mitt motto det. Idag har jag iaf varit på Pims med Emelie, satt och pratade och skrattade åt alla våra roliga minnen vi har! Nu ska jag strax ta tag i packningen inför tripen till huvudstaden, eller får nog ringa Hääänna för jag har inte en blekaste om vad jag ska packa med? Ja ja, kommer bli två grymt bra dagar med alla goa samhällsvetare vet jag iaf. Puss på er!

/F.

Du har hittat nån att bli gammal med, jag har hittat nåt att göra tills dess

Stanna hemma idag för har ont i halsen och huvudet och man vill ju inte bli sjuk nu när vi ska till el Estocolmo. Har spenderat dagen i soffan med en kopp te och massa glass samtidigt som jag har lyssnat på Winnerbäck. Har aldrig riktigt tyckt om honom men har kanske aldrig heller gett honom en ärlig chans. Kan faktiskt erkänna nu att vissa av hans låtar är riktigt bra!



/h

jag är högt över molnen.



Idag åkte vi i Carros heta bmw med henne som chaffis till skolan. Tog t.om bilen, fullproppad med 6 brudar, till Arenan och dunkade med öppna rutor. Där kände vi oss coolare än dom coolaste. Tog en runda på stan efter school med, köpte ett par nya fotbollsskor och lite kläder. Så sen vart jag glad. När jag kom hem fikade jag med Emilia ett par timmar, henne har jag saknat något sjukligt. Och sen race:ade jag och Carran till Töreshov för fotbollsträning! Imorgon går vi sista skoldagen, sen drar vi och alla samhällare till Stockholm till fredag, sen är det loov, fint som SNUS!

/F.


vilken härlig dag..

Vilken underbar natt jag har haft.. pluggade på det älskade historiaprovet till kl 01.00 då jag tillslut inte orkade mer. Men tror inte att jag somnade för de. nej dom 4 koppar kaffe jag hävde gjorde sitt och jag somnade inte förens någon gång vid tre. Vaknade kl sex igen efter att sovit från och till i tre timmar och drömt mardrömmar.  Gick upp för att plugga de sista inför provet och nu sitter jag här och väntar på att Carro ska hämta upp mig. Hoppas att ni har haft en bättra natt och morgon än jag!

Ha de bra och önska mig lycka till
/h

Min helg!

Fredagen:



Lördagen:



Just nu känner jag mig som ett vrak, är trött som en gnu och har ont i nacken så det finns inte. Så det får bli sängen next, puss!

/F.

drink up to sorrow

Bloggpausen är över och nu jävlar ska de bloggas som aldrig förr.

Min helg har bestått av fylla, bakfylla, fylla och återigen bakfylla.
I fredags vankades det 18 års fest för Jacob. Vi började kvällen hemma hos mig med ölspel och en hel del dansande. Sen när vinet började ta slut och vi alla hade blivit en aning runda om fötterna vinglade vi oss iväg till Jacob. Sen minns jag inte så mycket mer om den kvällen men antar att jag hade det kul. En rolig grej som jag fick höra var att när jag hade gått hem så hade jag mött Niemer i bilen och stannat honom och frågat om han kunde skjutsa hem mig. Det roliga var att jag då bara hade högst 20 meter hem..

Lördagen: vakna upp, mådde piss, följde med till sommarstugan och la mig och sov ute i solen, åkte hem för att fixa inför kvällen och börja tagga inför 18 års fest numero dos. Denna gång för Caroline och Linn. Vid sextiden åkte jag och Fritiof till Julia där vi tjejer blanda drinkar och hade lite förfest innan vi begav oss till fredsbergs bygdegård där det hölls tal, dansades på borden, sjöngs och självklart dracks en hel del. En toppen kväll helt enkelt!


Slänger in en bild från förfesten i fredags, ser lagom full ut

/h

Då kör vi igen!

Hallå och välkomna igen sötisar! Då var det dags för Underklasspoetcomeback igen efter några månaders "vila", jag är ena bloggerskan och mitt namn är så mycket som Frida, hey ho let's go så att säga. Puss på er!


RSS 2.0