fridafinn.devote.se

Kommer blogga även på denna: FRIDAFINN.DEVOTE.SE så ni vet. PUSS PUSS!

ÄNTLIGEN ÄR DAGEN D HÄR!



GRATTIS på 18-årsdagen hjärtat, som vi längtat! Imorgon ska du firas ordentligt! ♥

Fridus

lördag

Gårdagen vart mycket lyckad. Blev kanske lite för mkt utav det goda, men vad gör väl det om 100 år? Hade iaf så sjukt roligt, och det får man sota för idag antar jag.. Ni som kollade på Postkodkampen igår såg ju att vi förlorade. Men TV4 hade "missat" en sten på våran del av hinderbanan vilket ledde till att vi förlorade. Självklart berättade dom inte det i tv:n, för såklart kan inte dom få "ett dåligt rykte om sig".. Så vi förlorade vilket var ett riktigt trist avslut på en så bra dag. Jaja, kul upplevelse iaf! Idag har jag jobbat klart mitt sista pass för en heel veckas "semester", underbart! Sitter och väntar på info av mina kära vänner om kvällens planer. Så vi får helt enkelt ser vart kvällen för mig. Frida

det är FREDAG!

Dunkar Go go go - 89ers och laddar inför kvällen! Tjejerna kommer hit runt sju. Blir lite vin-pimpling och sen klockan 20.00 ska vi titta på när JAG är med i tv. Är så jäkla taggad på att se det även om jag kommer skämmas asset av mig när jag blir intervjuad av rickard och sandra och jag typ bara svarar "ja" eller "nej" på alla frågor och småler för att jag är så nervööös.. Men ååhhhh vilken adrenalinkick man fick inför varje tävling, roligaste jag gjort i mitt liv hittills! Nu ska jag in i duschen, ses vi på Mumma ikväll?

PUSS Frida.

lill-lördag

Hej! Idag har jag jobbat hela dagen. Och nu på kvällen har jag haft en ta-hand-om-sig-själv-kväll. Alla tjejer borde ha sådana kvällar ibland då man bara tar hand om sig själv och kopplar av lite :) Så skönt! Jag har gjort en hel del grejer: Peelat kroppen, rengjort ansiktet på djupet och haft ansiktsmask, hårinpackning, noppat ögonbrynen, "skrapat" benen med Veet på bilden nedan, klippt och filat naglar, filat fötterna, färgat ögonfransarna.. det var nog allt! Nu ska jag fortsätta kolla på Pretty woman.



Puss/Frida

hahaha jag dööör!


Ruter - Karpe Diem, Andreas Grega

SJUKT bra kombination med en norsk och adde boy, faktiskt!

Ska in i duschen snabbt, sen ska jag kolla på Dirty dancing för tredje gången på ett dygn, haha. Tröttnar aldrig på den filmen, är kär i den. Imorgon jobbar jag mellan 9-17 och jag är ikke pepp.. Men jag ska väl inte klaga ändå, jobbar bara då, på torsdag & lördag sen är jag ledig i en vecka!

/F.


high on life

Låg vaken till 4 inatt och bara tänkte, och kom tillslut på mig själv hur jäkla störd jag är bara, hur kunde jag vilja avboka Ayia fucking napa? Det går ju satsa på innebandyn ändå utan några problem. Dessutom hade Julia den briljanta idén att man faktiskt kan slänga med träningskläderna och röra på sig där nere. Denna resan blir vår första riktiga tillsammans där vi ska bryta alla vanor som man följer här hemma i regniga Sverige. Jag längtar just nu så jag snart spricker. Ligga och steka på stranden där det är fest och stämning dygnet runt, flyta runt på en madrass i turkost havsvatten, beställa in drinkar, äta god mat, träffa nytt folk, gå ut på partyklubbar och bara känna stämningen och vara HÖG PÅ LIVET! Men det bästa av allt är att jag ska få spendera en hel vecka tillsammans med mina bästa vänner. 7 ivriga tjejer, 7 viljor på Landvetter och dessutom med (troligtvis) NOLL koll på nåt, hur ska detta sluta?! SÅ JÄVLA BRA, JAG VET DET!

Idag har jag träffat Hanna, vi har varit på Mumma och pratat om resan, druckit några koppar kaffe och längtat! Strax ska jag byta om för att löpa med laget.

BTW: EN VECKA KVAR TILL LONDON IDAG! LOVE LIFE :)


två snygga stekare!

Puss!

F.F

måndag

Idag har jag tagit det lugnt på dagen. Kollade på världens bästa och underbaraste film, Dirty dancing. Sen jobbade jag ett par timmar nu ikväll. Ska ut på en prommis med Maggio i öronen och rensa tankarna nu strax. Slapp måndag. Imorgon ska jag träffa Hanna på dagen innan hon börjar jobba. ♥


Mitt allt, lämna mig aldrig. I love you longtime soulmate.

F.F

LÖRDAG

Igår städade jag klart mitt rum och jobbade sedan på kvällen fram till 1:45. Två av Lockerud tränarna var där så jag tog mig ett snack med dom, så nu är det helt spikat: JAG SKA SPELA I LOCKERUD fr.o.m. augusti! Jag är så taggad så det inte är sant. Idag har jag varit ute och promenerat och sprungit, ätit på Bistro med pappa och Madde. Next up: dusch&fix för att sedan spendera dagen med Linn och Micis. BRA lördag!

/F.F

TORSDAG:

Långfrulle på Emilias altan, förpärla hos Hanna, utgång. Whoop whoop!

Njuter av sommarlovet, grovstädar mitt rum (kommer bilder), jobbar och har mig. Mina efterlängtade converse kom på posten idag, likaså min tygpåse med Håkan Hellström på förra veckan. Londonresan börjar närma sig och snart (snaaaart) kommer lönen för juni in på kontot. xoxoxoxoxoxoxo F.F

Speciell - Panda Da Panda

man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu tar jag en paus härifrån till att börja med. av personliga själ som det så fint heter. skulle så gärna vilja ta en paus från allt ett tag nu. från verkligheten. men eftersom det inte är möjligt tar jag iaf en paus härifrån nu. ska ta tag i mitt röriga liv och kommer tillbaka igen när jag känner för det. Ha det bra fram tills dess. /Frida

RSS 2.0