trettionde juni

Underbara underbara sommarlov! Älskar att man inte behöver tänka på någonting utan man kan bara tex ta en spontantripp till sjötorp och äta på restaurang som jag, Linn och Paozan gjorde i tisdags eller att man vaknar upp och ser att de är bra väder och drar till poolerna. Hakuna matata helt enkelt ;)

Idag har jag legat hela dagen vid poolerna först med Linn sen med Frida. Vid fyratiden drog jag och Frida hem till mig för att laga min specialitet: pasta och baconstuvning. Sen var de dags för henne att trampa upp till töreshov. Efter hennes träning gick vi till konsum och köpte godis och kollade solsidan. Vid tio hämtade Pao och Linn upp mig för ett kvällsdopp. Mitt första riktigt dopp för i år! Inte alls så kallt som jag trodde att de skulle vara. Avslutar denna toppen dag med ett par avsnitt satc.

solnedgång i sjötorp




kvällsdopp i sisjön
/H

Vi måste börja leva.



Och jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera år,
när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå.

jag mår så jävla bra av den här mannen

Frida

SÅ SKA DET SE UT!

5-1, TIK i mitt ♥

tryckt in botox i läpparna!



Ville efterlikna största idolen Kissie, vad tyyyycks?

Legat på balkongen och solat ett tag, bokat tid för sprutor inför Ayia, filat naglarna och noppat ögonbrynen.
Det är väl det jag åstadkommit med idag. Älskar lata dagar ibland!
Nu käkar jag varma koppen och väntar på att klockan ska bli halv fem då vi styr mot Kvänum.
Även idag är det bara vinst som gäller! Fridus

pooldebut!

Har precis varit ute och sprungit i det här underbara vädret! Nu ska jag slänga i mig en snabb frulle sen cykla iväg till poolerna där resten av dagen kommer spenderas.
Ha de bra
/H

VINST

3-1 mot Kållandsö, grymt brudar!! Nu ska jag kika film och tagga om inför morgondagens match mot Jung/Kvänum. Sov gott hörrni, puss!

/F.

bra dag..

Vaknade vid 12 och har inte varit utanför dörren ännu. Heja! som tur är får jag träffa världens bästa lagkompisar om ett tag, hemmamatch mot Kållandsö ikväll . om någon är sugen på att kika så sker startsignalen 19.00

/F.

helgen

Hejhejhej! har haft det så sjukt bra sen sist jag bloggade. Spenderat hela helgen hemma hos min bästis. Umgåtts med de som får mig att må bäst! Berättar i bilder:

Torsdag:


jag älskar dig mer än ord kan beskriva, min underbaraste prinsessa.


var hemma hos mammsen hela dagen och myste med henne och lillasyster. :)


spelade brännboll och fotbollsbrännboll med laget på kvällen, grillade och åt glass och jordgubbar efter. Mysigt!

Midsommarafton:


skulle handla lite mat och sånt, men vi kom till konsum en timme försent så vi fick ta vad som fanns hemma..allt från ballerina kex till vitlöksbröd, haha.


åkte på förfest numero 2 hos Linus


cyklade sedan till förfest #3 vilket var bl.a. med dessa godingar. Sen cyklade vi till den slutliga destinationen. Vart ingen jätte höjdare så kvällen avrundades redan runt 1.

Midsommardagen:


Började kvällen hemma hos Caroline med grymma tjejer, fylletornet, vin och grymt partyhumör!


(snygga)


stackars älskade paulina ramlade ner för räcket och brände upp hela ryggen på brännässlor.. även om det var sjukt äckligt kan jag inte låta bli att skratta lite nu, hahhah ditt fyllo<3


POOL fucking PARTY!!!


efter ett par gryyymma timmar på Olstorp missade vi skjutsen hem, så vi hoppade in i en limo på parkeringen och drog med den hem, hahah jag dör!


efter limo åkandet drog jag och hanna på efterfest i radhuset med jack sparrow peruk, äcklig gin & tonic och ett kolsvart vardagsrum. Spårat? jaa.. men bästa kvällen/natten på länge som avrundades runt 4.

Idag åkte vi upp till Bäcken och grillade sedan tränade jag fotboll. :) nu ska jag ta och sova gott . puss

/f

Tisdag

Idag har jag varit barnvakt åt vår ekonomilärares barnbarn, Elin. Hon var hur söt som helst! Vi var på Baltazar i flera timmar och hade kul och köpte glass och så. Sedan hjälpte jag till med laget att ta ner allt från loppisen, efter det tränade vi och sen bjöd Eve alla på tårta för att fira hennes 1-årsdag som egen företagare, grattis igen!! :) Imorgon ska jag upp tidigt för att första klippa mig, sedan fixa iordning naglarna hos Ada och sedan vankas jobb. God natt, puss!




/F.


duktig

Måste bara skryta lite och berätta vilken underbar dotter jag har varit idag. Fixade ihop lax och en as god sallad till mamma när hon kom hem på lunch efter det städade jag mitt rum och dammsög hela huset och inte nog med de så tvättade jag och hängde ut tvätten. De ni, massa pluspoäng till mig. Kan behövas nu när midsommar, förfesten till Töreboda festivalen och förhoppningsvis klassfest är snart då en hel del pengar kommer att brännas på kläder och alkohol.
Nu ska jag snart traska iväg till stationen för att åka till mariestad för lite tisdagsmys. Ha en bra kväll.


och nej jag och min mamma är inte lika
/H

11-06-20

Den här helgen som var tog verkligen hårt på min kropp. Först fredagen då jag stack iväg till en sommarstuga där ölspel och vattenfall kördes på tom mage vilket resulterade i att jag låg däckad i en soffa i princip hela kvällen. Går tydligen nu under smeknamnet "alkisen" känns bra kan jag säga...
En annan grej som kändes riktigt skönt var att vakna upp på lördagmorgon med sjuk ångest och veta att man ska jobba hela dagen och kvällen. Men det gick skapligt bra, förutom att jag fick världens kramper i magen och fick lägga mig ner i soffan som finns där tills det gick över.
Så den här helgen har jag lärt mig att man inte ska dricka på tom mage och inte dricka dagen innan jobb, väldigt lärorik helg!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det satc resten av kvällen.

♥ på dig
Puss och hej leverpastej
/H


Måndagsmys med min bästavän!

Har varit hemma hos Hanna idag. Vi gjorde iordning fruktfat med jordgubbar, banan, ananas och äpplen, solade (i typ 5 minuter sen blev det molnigt), cyklade en sväng och stötte på carro barro, sen lagade vi vår s.k Sommarspecialité: räkor, baguetter och aioli. Nu ska jag kolla på "The Holiday". Puss!


love you<3

snart är det här VI!



Snodde klippet från någon på Youtube. jag LÄNGTAR! /F

living my life

Jag har haft en jättebra helg! I fredags var vi i Olofs sommarstuga och drack, rökte vattenpipa och så, grymt bra start på lovet. På lördagen jobbade jag först mellan 9.30-14.30, sedan gick jag hem och sov och även Hanna joinade sängen efter hon jobbat klart sitt dagspass. Sedan jobbade vi 19.00-1.30 igen. Idag har vi spelat match mot Saleby, vinst med 2-0 var underbart, trots att en motståndare bröt foten (?) så ambulansen fick komma vilket ledde till att slutsignalen inte gick förräns vid 17.30 (den började kl tre). Nu har jag varit ute på en kvällspromenad i väntan på att min film ska bli klar, "I am number four". Så ska kika på den nu. Godnatt!








mat på mumma innan vi började jobba.

/Frida

min första kväll av sommarlovet


VÄRLDENS sötaste Christina.

Inväntar mina två favoriter för lite vin hos mig innan vi beger oss till Mölltorp för att fira in sommarlovet. Ha en underbar fredag, för det ska jag! Puss puss puss / F

SOMMARLOV!

Så underbaaaart! /F


1

Idag har jag och klassen varit och fikat i Ann-louise trädgård, så mysigt så. Planerade en hel del inför trean, peppp ellerrrr? JA! Nu på kvällen har jag varit iväg och tränat en go fotbollsträning. Det var väl i princip det jag hade på hjärtat. SOMMARLOV IMORGON (om någon missat det) pussssss Frida

längesen

Har inte bloggat på ett bra tag nu och mycket har hänt sen dess. Alldeles för mycket grejer som skulle ta år att skriva här, men några grejer är att min älskade bror har äntligen tagit studenten, jag har börjat träffa en person som gör mig väldigt glad och så får vi ju inte glömma SIESTA FESTIVALEN som var en underbar festival med massa sköna band och personer! Tänkte berätta samt lägga ut bilder från studenten och festivalen någon dag i helgen.
Nu ska jag ut och övningsköra och åka upp till mostugan för att röra på fläsket lite.
Talk 2 u guys later
/h

mina favoriter

Fy vad jag saknar mina tjejer, ni vet vilka ni är<3 Känns som det var år och dar sedan vi var samlade alla tillsammans. Fy fan vad jag älskar er, glöm aldrig det!


en gammal bild på mig och micis ♥ dåligt btw att det inte finns en på oss ALLA i en och samma bild..
jaja. puss igen/f

jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

GILLA klubberiet12 på fejjan blivande treeeeor för sjuttsingen. Ärligt talat, gudars i skapelseen vad jag längtar, typ 100 ggr mer än vad jag längtade efter både KÖRKORT och min 18-ÅRSDAG, och då är det mycket! Ja ja ja, nog tjatat om detta. Har fikat med Emilia idag efter skolan, sedan hjälpt till inför loppisen med fotbollslaget och efter kikade jag b-lagsmatchen en stund med Sanela och Nadja. Nu laddar jag ner ett par rullar, så ska spendera kvällen framför dom. Puss puss puss

/F.


VÅRAT ÅR!

Ska ta och promenera bort till ICA och köpa mig lite tidningar och fira att jag kan läsa dom för första gången sen sommaren 2010 utan ångest. Går inte beskriva den här känslan , har längtat efter den här dagen sedan första veckan av 2:an typ , är så jäkla stolt över mig själv att jag lyckats härda igenom hela det här skolåret. Det har varit så sjukt jobbigt, mycket och fullspäckat heela tiden, inte ett enda lov har man kunnat slippa plugga även om jag gjort det men istället haft sjuklig ångest. Men det var värt allt slit, har hittills fått 4 MVG:n och det är jag jätte glad över.

Nu återstår bara ett sista år på gymnasiet, och jag längtar så mycket till det att jag nästan (läs: NÄSTAN) skulle kunna hoppa över sommarlovet för det. Jag ska njuta av varenda dag och ha så j ä v l a kul , nu kör vi ÅRGÅNG 93!


slänger in en utfyllnadsbild från Siesta..Detta var väl ungefär vad vi levde på i tre dygn, härlig kost där nere!

Senare ikväll kommer tjejerna in till stan så ska vi mysa i hamnen. Perfekt måndagkväll! :)

/F.


4

Min helg har varit grymt bra som vanligt. Studentfirande hela fredagen, slutade spårat med att jag höll ett tal till Hampus som varken jag eller han mindes dagen efter, haha! Åkte sedan till Olstorp där det blev en hel del dansande, bästa kvällen/natten på länge. Lördagen började lugnt med en sovmorgon följt av lite plugg och en runda på stan med pappa och Madde. På kvällen vankades det middag med familjen Carlsson plus deras släktingar från Stockholm. Därefter åkte jag och hanna och såg Baksmällan 2 :-)

Söndagen stod plugg och fotbollsträning på schemat.

Idag skrev jag mitt SISTA prov för 2:an, satt och pluggade halva natten så somnade strax innan 4 och sen ringde klockan 6 imorse igen, tur att kaffe finns! Provet gick ganska bra tycker jag, får hoppas på det bästa.

Skulle egentligen vilja lägga upp hur många bilder som helst, men när jag kopplar i Iphonen i datorn så hänger sig datorn typ för att jag har så mycket skit i mobilen, men nån vacker dag dyker de upp. Puss!

/F.

En vecka kvar till mitt sista sommarlov.

Nej nu får vi allt ta tag i den här bloggen igen. Mycket har hänt sen sist. Väldigt, väldigt mycket. Känns skönt att de flesta (som jag träffat) försöker leva vidare så gott de kan för Simon och Khaleds skull. Hoppas att ni alla treor njuter av morgondagen till 100 % och har grymt jäkla kul , det är det enda rätta!!

Den senaste veckan har jag varit nere i Hässleholm på underbara Siesta-festivalen med Hanna och Ellen i tre dygn, spelat in TV4:s "Postkodkampen" (det ROLIGASTE jag utan tvekan gjort), solat massor och tränat. Imorgon ska dagen spenderas med familjen Carlsson och deras släkt för att fira Hampus som tar studenten! :)


fina tjejer<3. kommer många fler bilder någon vacker dag.

/F.

RSS 2.0