kolla movesen

Har inte bloggat på hela helgen men har haft fullt upp. I fredags var vi på fest som sagt, riktigt piss var det att Frida mådde dåligt och fick åka hem, men annars var festen riktigt lyckad. Jag, lisa och malin stod och dansa all night long!

På lördagen kom Frida till mig och vi hade seg bakisdag med innebandykollande och en mysig hemmakvälll som bestod av melodifestivalen och "aborre"(internskämt),du är bäst♥


eftersom att jag inte kan gå ner i brygga som Frida så får jag hitta mina egna partytrick

/h


en månad kvar!!!!!!!!!!



30 dagar kvar till KEEEEEEEEENT! Går inte beskriva min lycka, det går verkligen inte! / f


här ska det vara en rubrik



Mums för kiwi, vindruvor och avokado.. Dock var avokadon inte mogen någonstans så den fick jag slänga, buhuu. Haha. Nu ska jag kolla på "Sommaren med Göran", blir med andra ord en "film-maraton-söndag". Later ♥ / f

Söndag

God morgon! Ligger i sängen och kikar på "Yes man".. Känner att jag kommer stanna här i sängen ett tag till, det är faktiskt tillåtet när det är söndag. Får se vart dagen tar mig, men det blir iaf en dusch med hårinpackning och senare idag kanske en promenad om inget annat kul händer. Brukar oftast vara stendött på söndagar..

Hålla tummarna för att skolan är stängd i morgon tänker jag också göra!!

Bjuder även på en skön låt. Längtar till våren sjukt mkt när jag hör den (?) :)



Puss på er / fridus

kass avslut

Gjorde som sagt slingor igår och det blev INGEN skillnad, det enda som är en förändring är att mitt hår ser ut som att jag doppat huvudet i en hink med silvershampoo och låtit det sitta där i två timmar..... fyfan. Ska ringa tillbaka på måndag!

Sedan gick jag hem till Hanna dit även Lisa kom för fix och musik på max. Dock började jag må så sjukt illa redan när vi gick till Mikaela och när jag kom dit blev det bara värre. Tänkte att det skulle försvinna om jag fick lite alkohol i kroppen (haha) men då blev det bara värre. Slutade med att jag låg i hennes säng, ena stunden så frös och skakade jag som en jag vet inte vad, och andra stunden var jag sjukt varm. Och då berodde det självklart inte på drickan då jag bara drack ett halvt glas vin. Så jag fick åka hem vid 10 eftersom jag trodde jag hade fått feber. Det konstiga är att jag mår bra idag. Det måste nog har berott på att jag typ inte åt någonting igår...

Hoppas ni hade det kul igår tjejer! Jag som var så sugen på att festa nu när äntligen Hanna har kommit hem igen :( Ska ringa henne när hon har vaknat och förhoppningsvis åka till henne.

Här får ni en titt på de bilderna jag hann ta innan jag åkte hem:


Oj vilka fina bruna slingor det blev.............












Fan vad jag älskar denna bilden! ;)


Denna också, störtskön!♥

Blev ett väldigt långt inlägg märkte jag. Ja ja, nu blir det lite desperate. / f

let me fade away

Har precis lämnat av Fridzan hos frissan där hon nu blir stylad och snygg till festen ikväll ;)
Själv sitter jag på mitt rum och taggar upp inför kvällen med  Fridas grymma partykiva!



ses i dimman, HAHA var bara tvungen ;)
/hanna


oj.....



De är grymma, men de är SJU år gamla!??


Guten tag

Hola amigos! ÄNTLIGEN kan jag andas ut. Tyskaprovet är nu avklarat och gud så skönt det äääär! Idag har dessutom jag och pappa varit och beställt (snygga!) tapeter så nästa vecka kommer de hit för att tapetsera. Blir alltså till att röja mitt rum på söndag.

Imorgon vid halv fyra tar vi helg igen, fy fan vad skönt rent ut sagt! Då ska jag först åka och slinga (och klippa) mitt hår. Herregud vad jag är nervös. Håll tummarna för att det kommer bli bra! Kvällen spenderas hemma hos söta Mikaela tillsammans med alla tjejer (och killar?) och natten hemma hos Hanna, den här helgen kan verkligen inte börja bättre!

Många utropstecken och paranteser det blev i det här inlägget känner jag... Mycket text förövrigt.



Är lite tråkig och bjuder på en till bild från helgen i gbg.. Simma lugnt! ♥ /f

sick and tired

Har legat hemma och varit sjuk i 2 dagar nu. Typiskt att man blir sjuk nu när man har varit borta i 2 veckor. Men halsen har börjat bli bättre och har ingen feber längre så ska nog till skolan på fredag.

Något som är väldigt gott och som lindrar halsont är varm nyponsoppa med glass! Ni som inte har testat det gör det, jag lovar att ni kommer att tycka att det är jätte gott ;)

/hanna

stockholm vaknar långsamt

S k o l a  &  T y s k a p l u g g . Det är det enda min tisdag innefattat. Blir snart en dusch med hårinpackning osv.





Om tre dagar ryker min kära ultrablonda färg. Jag har varit jätteblond in princip hela mitt liv. När jag var liten var jag verkligen vithårig. Åh, känns lite sorgligt faktiskt ha-ha... Men nu ska jag tänka positivt, om jag inte blir nöjd (vilket jag innerligt hoppas att jag blir) får jag be Maria färga tillbaka till min superblonda hårfärg =)

all the single ladies


Jag och Lina.




(Jag har spetslinne på mig! Var bara tvungen att skriva det, haha..)





Nytt: Oversize kavaj från vero moda, halsband och spetslinne-body (säger man så...?) bik bok.

Kände mig ganska ego när jag la upp ganska många på mig, men sak samma;). Nu ska jag åka och kolla på vår träning (och försöka tvinga med mig hanna också). Ciaaao!

Bilder från Thailand




Den här äckliga saken var utanför våran bungalow, jävlar vad jag skrek när jag såg den. Jag skrek också en del när jag gick på gatan och kände helt plötsligt att jag hade trampat på något. JAG HADE TRAMPAT PÅ EN RÅTTA!! jag tror att jag stod och stampa och skrek flera minuter.

/hanna


sånt där är slöseri med tid, men då slösar vi bort våra liv









Såhär såg jag ut idag. Linne och leggins - gina,  stickad kofta - bik bok, hårspänne - H&M..

Nu är det hög tid att ta tag i bloggandet igen tycker jag :) Har precis värmt mig en kopp te och hämtat ett äpple. Nu vill jag bannimej bli frisk!! Helgen i göteborg var jättemysig! Kommer nog upp bilder senare idag på resten av det jag köpte.. Igår åkte jag direkt till Hanna och spenderade dagen där, så skönt att ha henne hemma igen ♥ Nu ska jag plugga tyska. Puss på er! / f

back to reality

Efter 13 timmars flygresa så var man hemma i Sverige igen. Från Kamala till Töreboda. Från att haft över 35 grader värme och solsken till snöoväder och minus 5 grader. Usch jag som hade hoppats att all snö skulle vara borta när jag kommer hem. Men jag ska inte klaga för jag har haft 2 underbara veckor i Thailand!! Lägger in ett inlägg senare idag med bilder och sånt.
Men först ska jag mosa i mig en god och svensk(?)frukost.

/en trött och hungrig hanna




Friday I'm in love

Tjosan trosan! Har precis kikat på massa filmer från alla våra utflykter vi gjort, bl.a i London, Tyskland och Danmark. Fan vad roligt allt har varit. Vi har verkligen världens bästa farmor & farfar! I sommar ska vi förmodligen åka till London igen, wiiiiiiiie! Längtar! Om ett tag kommer Lina och hennes familj hit så jag ska hoppa in i duschen nu. PUSS

Hbg

God kväll!

Sitter för tillfället nere i Skåne nu efter att ha varit på Väla en heldag och shoppat kläder, tack farmor ♥ Och självklart åt jag det jag brukar äta varje år på Väla, chicken nudles, så sjuuukt gott där!

Igår efter att jag anlänt till Helsingborg med tåget åkte vi och åt på restaurang och sedan åkte jag hem till min söta kusin och spenderade resten av kvällen där.

Tidigt på lördag morgon åker jag, Lina, farmor & farfar till Göteborg för att bo på lyxhotell. Även där ska vi shoppa och på kvällen blir det restaurangbesök, mysigt! Sedan på söndag åker jag hem igen och då får jag äntligen träffa min efterlängtade Hanna igen ♥

Förlåt för den kassa uppdateringen, men blir inte mkt bloggande här nere. När Hannzan är hemma igen ska vi blogga som aldrig förr!:) Nu ska jag kila, over and out 

/ Fridus


Jag ska aldrig ignonera kärleken





Om 42 dagar står vi där. Några meter ifrån KENT. Några meter ifrån min största och enda idol. Joakim Berg. Får rysningar i kroppen bara av att tänka på det. Obeskrivligt. Om 42 dagar står vi vid scenen och skriker av lycka. Lyssnar på alla underbara låtar. Alla låtar från det nya albumet Röd men de jag mest längtar efter att få höra (förhoppningsvis många utav dom iaf) är Mannen i den vita hatten (16 år senare) (den vet jag att han kommer sjunga eftersom den är standarden), den döda vinkeln, sundance kid, ansgar & evelyne, 400 slag, elite, socker, nålens öga, cowboys.... Kan hålla på i evigheter! Men nu måste jag fortsätta packa, sedan ska jag kika på film.

Sov gott sötnosar!

She's nobodys angel

Nu har mamma åkt efter att vi tagit en kopp te på Mumma. Saknar henne redan. Jag är en riktig mammagris ;) Ska börja packa lite smått nu och fylla ipoden med musik. För imorgon vid 10 tar jag tåget ner till Helsingborg och älskade farmor och farfar. Ska bli så skönt att komma bort härifrån ett tag. Och speciellt att träffa min släkt där nere i Skåne land. Shoppa massor av vårkläder tänker jag göra också.

Nej nu ska jag ta och skriva en packlista, lättast att göra det så man inte missar något. Puss puss ♥




Nästa fredag ryker mitt extremt blonda hår för då färgar jag bruna slingor i hela håret. Nict (hoppas jag!).

/ Frida

stay with me

Den här bloggen suger rent ut sagt just nu! Men när Hanna kommer hem, vilket är om sex dagar, blir det andra bullar kan jag lova er maha!

Har varit barnvakt åt min lilla prinsessa idag som sagt och nu sitter jag här och spelar lite super mario.. Väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan åka in till Töret och kika på mina HALNA BRUDAR när de tränar. :) Men nu ska jag ta mig något att äta. Puss puss

söndag



Hittade en flera år gammal bild på mig. Min kamera är hemma hos pappa så kan inte ta några nya.. Imorgon ska jag i alla fall vara barnvakt åt Novis hela dagen, mysigt:). Sen på kvällen ska jag nog kika på vår träning, vill bli helt frisk först innan jag börjar träna igen. Nu - Johan Falk. Ciaaaaao

Alla <3 dag



Jag har precis öppnat present från mamma som innehöll smink, tack! <3 Nu ska jag hoppa in i duschen för vid tre kommer lite folk hem hit för fika osv. Glad alla hjärtans dag på er alla där ute. Hoppas ni får en mysig dag ♥

/ frida


Allt för min syster



Jag och mamma har precis gråtit oss igenom filmen "Allt för min syster". Den var riktigt hemsk men samtidigt fin med ett så fint budskap. Nu ska jag nanna. Night ♥ / f

slow dancing

Goooooood morning! Sitter här och lyssnar på musik och äter apelsin och dricker te, bara för att jag vill bli FRISK... Och sen kikar jag på massa snygga vårkläder! Ska shoppa massor på lovet! För på onsdag åker jag ner till Skåne och bor hos min käraste farmor och farfar så då lär det bli grymt mycket shopping, underbart! Sen stannar jag där fram till fredag då vi och min älskade kusin åker till Göteborg och sover på hotell och shoppar även där över helgen. Nu ska jag kika på film!

See yah later alligators!  / f


Jag och Lina för tre år sedan!♥

Friday

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SPORTLOV! How nice?! Denna helgen, som jag spenderar hemma hos mami, ser ut att bli lugn för min del så jag kan bli helt frisk till måndag och börja träna igen. Blir nog bara att bänka sig i soffan framför Let's dance med lite nötter ikväll. Jag har ju godis, chips etc förbud, så icke någe godis för min del på ett år! Laaaater ♥


ha Lycka

Tänkte tipsa om Reginas och Linns superfina armband som de designar och tillverkar själva! De har nyligen skapat en ny vårkollektion där alla armband kostar endast 100 kr/st varav 5 kr går till rädda barnen. 

Så besök deras blogg där ni hittar alla grymt fina armband ni har att välja mellan och få sedan de smidigt hemskickat via posten! Eller så besöker ni Café Mumma eller Klipp-er i Mariestad vettja där de också finns att köpa:).







halycka.blogg.se


Saknar dig gumman!!



(Brist på nya bilder kom jag på nu..)

Äntligen är projektarbetet klart vad gäller både skrifltig och muntlig redovisning! Riktigt skönt. Nu återstår bara ett matteprov, sedan kan vi ta ett välförtjänt lov! Nu blir det plugg... Eller om ett tag iaf.

Ciao!


fever

Åh vad det suger att gå till skolan trots feber. Och det suger ännu mer att jag inte kan träna ikväll pågrund av det. Och lika mycket att jag har sjukt mkt att plugga idag.... Bläää

Nu ska jag lägga mig och vakna upp lagom till våren. Hörs då ♥ / Frida


cause all we need is candlelight

Usch vad dåligt jag mår nu:( Vaknade redan imorse med snuvig näsa och en äcklig halsbränna. Nu mår jag sämre.... Men jag måste pallra mig iväg till skolan imorgon hur febrig jag än troligtvis kommer vara. Vi måste ju göra klart det sista med projektarbetet och börja öva. Sen ska jag sjunga med några från klassen på musiken haha, det är också ngn form av ett projektarbete.. Lär få sitta hela kvällen innan jag lär mig låten. Den är skitsvår faktiskt.. Så jag lär låta som en krasslig kråka i skolan imorgon. Det lär inte låta fint när jag sjunger i micken.. Haha i-landsproblem!



Save tonight.

Puss! / f

Carpe diem

TJABBA! Min uppdatering är hemskt dålig, jag vet. Förlåååååt. Men idag slängde ju Hanna in ett inlägg från Thailand, och jag vet att jag inte är ensam om att vara avundsjuk på henne!!! Jag skulle nästan ge min högra arm för att få ta mitt pick och pack och åka till henne i paradiset. :)

Btw! Nu har jag äntligen bestämt tapeter, kommer bli superbra! Och så blir det IKEA om ett par helger. Längtar så. Nu ska jag krypa ner under täcket och kika på första säsongen av OC.

För ovanlighetens skull slänger jag in lite bilder på min lilla älskling igen :) världens sötaste!




Spännande, hihi!




Nybadad och krulligt hår, sötunge!!

/ Fridus

from Thailand

Ska nu beratta vad jag har gjort har nere dom dagarna jag har varit har.

Flygresan vill jag inte ens tanka pa, den var hemsk! Trangt och varmt med en skrikande unge bredvid sig och en gubbe javel som vagrar att sluta sparka pa mitt sate. Men allt det dar var det vart. For nu ar jag i Paradiset igen.

Dom har dagarna har vi legat pa stranden och fatt lite farg i alla fall(mer ska det bli) och sen pa kvallarna har vi varit ute pa nagon restaurang och atit massa gott. Sen har vi suttit oss pa bob marleys bar, det ar en helt underbar bar. Man sitter nere pa stranden pa dynor med en drink i handen och kollar ut pa havet medans man hor skon bob marley musik i bakgrunden. Helt underbart!

Nu tar tiden slut pa min internet uppkoppling sa maste nog avsluta nu. Men vill bara saga att jag saknar er jatte mycket dar hemma och hoppas att vi har det bra.

Hanna

Montag

Kändes rätt meningslöst att åka till skolan idag. Gjorde absolut ingenting fram tills halv 10 då jag och Carro åkte hem igen. Nu har jag tagit mig en kopp te och rostade mackor och ska bänka mig i soffan framför någon bra film. Talk to you later!♥

Ps. Ska bli bättre på bilder!


söndagsmys

Resterande av kvällen spenderar jag i soffan med mammsen, en skvallertidning och vaniljte. Jag lär mig dricka te faktiskt, sakta men säkert.. Så jag säger god natt till er nu sötnosar! ♥


Och du är lika ensam som jag



Sitter här i min ensamhet med tända ljus och Kent i spotify och pluggar matte.... Bloggar när jag är klar ♥

Söndag

God morgon. Jag var helt död igårkväll så jag slocknade redan vid halv 11! Kom precis ur duschen och nu ska jag fixa till mig lite. Jag och mamma ska in till stan och köpa present till moster som fyller år dit vi ska senare idag. :) Talk to you later♥




Somrigt!

Så du tog min hand i vimlet och sa: älskling allt är skit

Morsning korsning! Jag har så sjukt ont i mina revben att jag inte kan sitta rakt. Det värsta är att jag inte kan komma på vad felet är.. Hade så här förra veckan också. Nog om det! I morse förlorade vi med 0-1 mot Locke. Så suuurt, vi var verkligen värda ett mål så nära som vi var hela tiden. Efter det var det bara att åka hem för att jobba tre timmar. Nu ska jag hoppa in i duschen. Slänger in lite gull-bilder på Nova från igår först :)










Over and out
/ f


skirt





Cirkus en vecka gammal kjol. 50 riksdaler, från h&m. Vilket fynd för en riktigt söt (och rosa) kjol!

Kom hem från en mysig kväll hos mamma för en stund sen. Nu lyssnar jag på Melody club = NOSTALGI från Tboda-festivalen 09! Har precis gjort en grym skiva till morgondagen, då vi har viktig hemmamatch mot Lockerud. Samling halv nio, därför kryper jag till kojs nu. God natt ♥ / f

It's Friday baby

Hello everybodyyyy! Fredag och HELG, hur underbart är inte det?! Sitter hemma hos mami och busar med Novisen. Väntar på mat, det blir tacooos, så jag klagar inte :) Idag efter skolan gick jag till Pims med carro och bella och tog en latte, så trevligt sååå. Nu ska jag hjälpa till med maten, pusss / f

that music makes you feel alright

Kan vi inte bara få soooooooommmmar nu!!!! Allt är så jävla lätt då. Minns alla mysiga kvällar med tjejerna i solen sommaren 09. När vi grillade och badade, och spelade fotboll till nätterna. Festerna i Emilias sommarstuga. Dansade och festade all nights long, typ.... Åh vilken underbar sommar det var. Denna ska bli ännu bättre, längtar så sjukt mycket! Natti på er ♥


SUSHI





Hann inte komma någon vart innan jag fick reda på att madeleines sushi stod på menyn ikväll. MUMS! Så det får bli en promenad ikväll innan jag lägger mig istället. Nu ska jag försöka plugga litegrann. Imorgon börjar vi 12.20, jag klagar inte!

promenaaad

Nej nu ska jag ta och gå ut på powerwalk!;) Ipoden är fullproppad med ny bra musik och jag har inte varit utanför dörren på hela dagen. Dessutom behöver jag lite frisk luft så att jag kan fortsätta läsa till engelskaprovet senare. Hörs ikväll!

Saknar min gosiga Nova



Imorgon ska jag äntligen till mitt lilla charmtroll igen. Fan vad jag saknar min söta lillasyster ♥

Nu ska jag skynda mig att packa ihop lite sommarkläder och bikinis och sedan åka till götet, för om 1,5 h flyger jag och familjen Carlsson till Thailand!! Om det ändå vore så bra.... Tyvärr så ska jag plugga.. fy.

/ fridus

lyxfrukost





Äggröra, frukter, färskpressad apelsinjuice & kaffe. Detta är en god och dessutom nyttig frukost om du frågar mig. Desperate housewives till det blir som gräddet på moset! Nu ska jag fortsätta kika, vi hörs sen! 

/ f
                                          

ta-hand-om-sig-själv-torsdag

Idag är jag hemma från skolan. Kände liksom inte värt att vara i skolan när vi i stort sett hela dagen ska hålla på med projektarbetet. Bara några småjusteringar kvar som jag och Barran ska fixa nästa vecka :)

Därför har jag en ta-hand-om-sig-själv-dag idag vilket jag verkligen varit i behov av. Har sovit ca 9 h i natt så utvilad är jag också. Just nu sitter jag med hårinpackning i håret och ansiktet inkletat i en mask. Håller på och bäddar nya lakan i min säng och städar mitt rum också. Samtidigt som jag lyssnar på John Mayer. Snart ska jag hoppa in i duschen igen och raka benen och sedan göra en god frukost med äggröra och massor av goda frukter.

Pussar! ♥ / f


good bye

Vaknade upp idag med världens största smile. IDAG ÅKER JAG TILL THAILAND!!!!!!! Ska bli så oerhört skönt att komma bort från all kyla och snö. Fast jag kommer självklart sakna mina underaba tjejer jätte mycket♥

 
världens finaste tjejer!

keep in touch
/hanna


slow dancing in a burning room



Idag träffade jag Hanna för sista gången på 17 dagar och det SUGER! Kommer sakna dig jätte jätte jätte mycket gumman. Hoppas du får två helt underbara veckor (drygt) i paradiset. Vi ses nästnästa lördag min då extra bruna negerboll ♥

Annars då? Det enda positiva med denna dagen har varit att jag träffat Hanna. Hon får mig alltid på bra humör! Annars har skoldagen osv varit piss.. Och jag har varit trött.... Blä säger jag bara nu

/ Frida

andreas

Läste nyss på Andreas blogg att han ska ha en liten roll i julkalendern 2010. Gissa vem som kommer att sitta bänkad då framför tvn då? jo jag jag jag jag jag



/hanna


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sitter nu hemma hos Fridzan och myser med guitarr spelande(?) Vi ska snart gå ner mumma och ta oss något gott. Efter det blir det innebandyträning i tre timmar, här ska det brännas fett!


JB in our hearts haha



Vi seeiiiiiz
/hanna


haunted



Hittade en fin bild från min tatuering som Andrèn gjorde på mig en kväll i somras. Det var den kvällen då Emilia hade fest i sin sommastuga då jag och Frida bestämde oss för att börja gå mot Halna mitt i natten. Gick ju sådär när vi blev "jagade" av någon psykopat man och slängde oss i diket för att gömma oss, HAHA

/h

J <3 F

 

Fy h*lvete. Det är SINNES hur sjukt j*vla snygg Joel är. Min man! Jag smälter snart... seriöst!
/ Frida


take it off

Haha, ibland är jag lite busig... Brast ut i gapflabb när jag ÄNTLIGEN lyckats lura Hanna, fast skämdes gjorde jag också. När hon är gullig och ringer mig och är orolig över att min mobil faktiskt inte var i väskan! Haha, här bjuder jag i alla fall på en bra partylåt till er mina kära vänner =)


din lilla gynnare!

Innan vi gick till tåget idag så hittade inte Frida sin mobil ( som vanligt) men vi tänkte att den är väl i hennes väska eller något. När jag kommer hem sen ser jag att jag har fått ett sms där det står: Hej. Ditt nummer låg som senast skickat till så dig borde ägaren av mobilen känna. Jag hittade den inne på akvariet så kan du på något sätt höra av dig till ägaren och säga att hon får mobilen imorgon i skolan någonstans?

Shit tänkte jag, nu har Frida säkert världens panik attack över att henns mobil är borta, så jag ringer hem till henne. Jocke svara och säger att hon inte har kommit hem än så jag berättar ju om smset jag hade fått och allt och ber honom att säga till Frida att ringa mig. Han lovar att hälsa henne det men tyckte det var konstigt att mobilen kunde vara borta eftersom att han hade fått ett smsfrån Fridas mobil för en stund sen.
Dum (och blond) som jag är fatta jag inte då att Frida hade blåst mig förens efter en stund då jag hade lagt på, FAN TA DIG FRIDA, JAG SKA GE IGEN NÄR DU MINST ANAR DET!!


/en pissed off hanna


mannen i den vita hatten

Tjosan trosan! Kom hem från skolan vid femtiden efter att ha suttit med projektarbetet i tre timmar i skolan. Fan vad duktiga vi är! Nästa vecka ser väldigt soft ut för mig och Carro (ännu softare för Hanna som är i Thailand såklart) då vi förhoppningsvis inte kommer behöva åka till skolan vissa dagar ens! Var bara tvungen att säga det till er så ni kan bli lite avundsjuka ;) Nu ska jag ta och plugga engelska/kika desperate.



Pussar! ♥ / f


on the beach

Om bara några dagar så ligger jag och pressar på stranden i Thailand. Fyyy vad jag längtar att komma ifrån allt som har med vintern att göra. Tror att det här 2 veckorna kommer minst sagt att bli toppen!



/h


slingor

 




Nu har jag (nästan) bestämt mig. Ska färga ljusbruna slingor i mitt hår. Någonting liknande i bilderna ovan. Mitt hår blir så sjukt slitet av att blondera det så extremt och jag vill prova något nytt så nu ska jag bara boka tid. Hoppas det kommer bli niiict. Nu ska jag packa och åka och trääna, gütttt!

Simma lugnt! / f

inspire

Det blir inte så mycket plugg, sitter mest och kikar på sidor med inredning. Ååh vad jag längtar tills mitt rum är klaaart :) Eller jaa.. Vi har inte ens börjat med det, varken tapeter eller möbler. Men planer har jag och det kommer bli fint tror jag! Vet någon var man kan hitta en sån klädhängare som på bilden nedan? Hör av dig till mig då! To die for liksom.



En sådan! Bild lånad från paow.se

crawling on your knees toward him

Morsning korsning gott folk!

Vilken härlig måndag, så säg? haha! Bortsett från alla j*vla snö har det faktiskt varit en sådan, en häääärlig måndag. Projektarbetet som ska vara klart om 10 dagar är jag, hannzan och barran nästan färdiga med, gött moooos säger jag bara! Så skolan flyter på, sjukt slappt! Efter skolan gick jag till stan och träffade mammsen över en kopp kaffe, eller två... Haha jag är ganska överenergisk, så är det ju ibland :)) Träning ikväll dessutom, perfektare avslut på en måndag går ju inte att finna. PLUS att det är paradise hotel ikväll. wiiiehooo.

Nu ska jag göra lite nytta och plugga deutsch and some english. Puss / f
(kommer ångra att jag la ut det här oseriösa inlägget.... anteckna!)





Geeee miiiiig soooommmar gott folk! Sista bilden kanske var lite föör bar, haha.... men whatevvvvah ;) har lagt upp den i min förra blogg hiehie. sött hjärta ocksåå


RSS 2.0