Söndag

Kom precis hem från Tboda. Jag och Hanna fick gå upp med tuppen imorse för att ta bussen med alla blåvita brudar ner till Fristad. Vi ledde med 3-2 tills 10 sekunder av matchen återstår och självklart kontrar de med ett turmål.. Jävligt surt. Men men, vi håller iaf kvar serieledningen.

Igår åkte jag, Hanna och Carro till Skövde för att möta upp Bella och kika på Snabba cash. Helt sinnes hur snygg Joel ääär! Vi avrundade kvällen med god mat på Mangos.

Slänger in lite bilder från i fredags :)






(Något gick snett med mitt hår....)












pusss

/ f

friday night

Gårdagen var great! Började med förkrök hemma hos Fridzan, sen efter ett tag när vi hade fått alkohol i oss begav vi oss mot Björnes. Var ganska dött när vi kom dit men efter ett tag strömmade folket in och jag och mina tjejer började dansa som galningar. Tror jag inte satte mig ner en enda gång under kvällen.
Efter björnes blev det hassle tappen (ofc) om jag minns rätt så försökte jag tvinga på carro att köpa sig en skraplott HAHA.

Trots rivmärken över hela armen och en stor bula på huvudet så var kvällen lyckad!

Bilder kommer ikväll
/hanna


fan

fans jävla ski t

"slår klackarna i taket"

Ska hoppa in i duschen strax. För ikväll kommer mina tjejer hem till mig för lite förferre och sedan blir det Björnes på det. Tror det kommer bli en fin (=spårad) kväll/natt. Får se om mitt lilla partytrick nu mera även kallad standarden kommer fram även ikväll. Skulle förvåna mig om den inte gjorde det! Nu måste jag skynda mig. Ha en grym fredagskväll ♥

 
Några månader tillbaka :)

/ f


Här kommer rädslan, gamle vän, när alla fjärilar i magen vaknar upp

Usch för allt säger jag bara.. varfööör. Saknar dessutom min mamma. Och min fina syster som varit borta i månader, kom hem nu! Och om en vecka åker min bästa till paradiset Thailand i två jävla veckor, kommer sakna henne så fruktansvärt mkt! Nu ska jag lägga mig med Jocke Berg i öronen, finns inget bättre än hans röst och texter. Han är min man. Men först slänger jag in lite gamla blandade bilder jag hittade i en mapp.



jag och min old classmate för 1,5 år sen.


Samma dag som min älskade lillasyster föddes.


Mammi fyra dagar innan min älskling kom till jorden ♥


Nova ett par veckor gammal, mitt hjärta

/ f


Let it fade away

Då var outfiten tills imorgon kväll äntligen fixad, nu är det bara drickat som måste hämtas sen är allting klart!
Ska slänga i mig något att äta nu sen bege mig ut i kylan på en långpromenad, får se hur det går. Kanske får dansa med gipsat ben imorgon ;)



/hanna


dreams will find you

Hej babes! Idag har vi spenderat pengar på stan och käkat på Mumma plus pluggat i timmar! Det sistnämnda kunde dock kvittat.. Nu ska vi iaf springa till bussen för att sedan lira lite innebandy. Vi hörs :)

/ Frida och Hanna

nålens öga

Kom precis hem från en långpromenad så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kika på paradise hotel. Så nu säger jag god natt sötnosar ♥

Ska bli bättre på bilder den dagen min j*vla cam tänker fungera, antingen är jag jävligt blond, eller så är den cp. Får nog ta och traska bort med datorn till vänerdata imorgon... hähä, puss / f

Tisdag tisdag tisdag

Kom hem för en stund sen och nu väntar jag på maaat, blir en nyttig middag dessutom bestående av lax och massor av grönsaker, mums. Senare ikväll ska jag bege mig ut i kylan och mörkret och gå en låååångpromenad med ipoden, gött!

Vi hörs sen guys! / f



Jag och min prutt på nyårsafton ♥

take it and go

Skola skola skola skola, läxor läxor läxor läxor, projketarbete projktarbete projketarbete projketarbete. Puuuh inga roliga dagar, det enda som håller mig upp är den kommande helgen.
Fest, biomys och innebandymatch, bättre helg kan man inte tänka sig.

puss hanna

Ny vecka, nya tag

Pluggar som en jude.... Eller nee, inte nu, men jag ska göra det i alla fall. Har en timma på mig att göra typ hundra läxor, för sen har vi träääning, great mate! Har ingen motivation till varken pluggning eller bloggning idag tyvärr... Vill bara ha sommar och värme! Nej nu ska jag ta tag i tyskan osv osv osv..

Vi hörs imorgon ♥ / frida


Change

Nu ska fan jag ta tag i mitt liv! Träna lika mkt som jag gjorde förr. Då gymmade jag visserligen 5-6 gånger i veckan.. Men nu ska jag inte träna endast när det är innebandyträningar- och matcher, utan jag ska gå långpromenader och även ta springturer när isen smält. Och bra matvanor såklart. Nu vet ni, haha :)

Nu - långpromenad.





Två gamla bilder på mig. Haha solhatten är nice!

/ f


Joel Kinnaman

Sitter här och äter ett äpple och pluggar lite smått. Fast mestadels av tiden kollar jag på bilder på Joel Kinnaman, och fan vad snygg han är! Nästa helg ska förmodligen jag och Hanna se honom i "Snabba cash". Åh kan det inte bli helg igen!!!



/ f

har alltid sett oss som Ansgar & Evelyne

Vaknade för en stund sen och nu ska jag ligga och dega i sängen ett tag framför det senaste ph-avsnittet som jag fortfarande inte har sett. Sen blir det lite frulle och engelskaplugg.

Over and out / f


Novas födelsedag

Blev som sagt en lätt vinst mot Fagerhult idag. Nu taggar vi för bortamatch i Fristad nästa helg! Efter det var det 18-årskalas för mig och världens sötaste lillasyster, eftersom hon fyller 1 år idag. Grattis min lilla älskling ♥ Träffade även min efterlängtade Fredrika igen! Har saknat dig hjärtat. Och så fick jag jättefina presenter. Sedan åkte jag till min Hanna på kvällen och hade lika mysigt som vanligt. :) Nu ska jag krypa till kojs och kika lite desperate housewives.




Mitt älskade hjärta. Haha så söt i hårbandet.


Sötaste Leja. Haha, hon sitter i en väldigt rolig ställning!



Puss / f


dreams will find you



Den här söta lilla filuren kom och förgyllde min lördag. Nu ska jag bädda ner mig framför någon film.

Puss hanna

En skön vinst med 10-3 som tog oss till serieledning



/h

Are you in the game?

Vaknade upp för en stund sen och min första tanke va "kan jag spela match idag?". Min näsa är helt täppt och jag känner mig seg. Men jag har bestämt mig att jag ska vara med idag, tänker inte missa den här matchen. Så nu ska jag gå upp och knarka nässpray proppa i mig alla piller som lindrar förkyldningen och äta en stor,nyttig frukost.

NU SKA VI VINNA TJEJER!!

/h

Walk the line



Har precis käkat frulle och nu ska jag ner till mumma och hämta kaffe och sedan dra mig till töret. Är så jävla taggad!!!!

See you / f

vi gör det vi är bäst på

Borstar tänderna för fulla rullar. Sen ska jag hoppa till sängs och läsa lite Egowoman by Carolina Gynning. Älskar den grymma kvinnan! Imorgon väntar en viktig match, så bäst att lägga sig i tid och börja tagga redan tidigt imorgon.

Natti amigos! / f


En bild säger mer än tusen ord



Men kärleken som fanns där en gång har byggt något vackert som krossar allt


Alanya 09, vill tillbaka till värmen!

Halli hallå snyggingar! Idag är min kära farmor och farfar på besök här från Skåne för att fira mig, really nict prict. Annars har jag inte gjort så mycket dag, varit på Pim's med fina vänner. Carro, Bella & Lovisa med andra ord. Min Hanna var hemma från skolan, inte kul :( Hoppas hon blir bättre nu så vi kan äga skiten ur Fagerhult tillsammans imorgon. 

Ha en trevlig fredagkväll / f

Snaps på en baja maja på tboda festival



Jag. vill. ha. SOMMAR.

Åh, illa att det bara är januari... Längtar så fruktansvärt mycket! Tänk å ligga och steka i solen i timmar på något nict ställe, sen fixa sig och sätta sig någonstans med underbara vänner i solen med solglasögon och klänning och dricka cider med Håkan Hellström på högsta volym. Bara leva livet!

/ f

En dag kvar till helg


Sjukt snygga Kate Moss!

Kom hem från skolan för en stund sedan, rätt segt faktiskt.. Nu ska jag slå på ett ph-avsnitt och sedan blir det restaurangbesök med pappsen. Sen blir det en springtur på det, gött kött!

Adiós Amigos! Uppdateringen ska bli bättre, I swear! / f

jag lever på impuls nu via fjärrkontroll

Precis när man har blivit helt frisk från sin förkyldning så blir man sjuk igen, är det inte typiskt? Nu är jag trött på allting som har med vintern att göra, kan det inte bara bli sommar. En sommar med massa sol och minst 25 grader varje dag så kan sommarlovet inte bli något annat än great.



Töreboda festivalen 2009 ♥
/h


ångest

Mitt humör vände ganska snabbt när jag läste valblanketten och insåg att jag måste inom 20 dagar välja individuella val och inriktning för tvåan. Usch, jag har sån panik nu att jag inte kommer somna ikväll.

Ni får ta och sova gott i natt iaf , för det kommer förmodligen inte jag.. Puss ♥ / f

Syskonkärlek.



Saknar dig så det gör ont! Kom hem nu syster yster ♥
(Haha söt bild på mig, tjock och vithårig)


Birthday



Har haft en helt underbar födelsedag. Mina två fina vänner Hanna och Caroline gjorde verkligen skoldagen helt perfekt. Och på lunchrasten gick vi dessutom ut och åt, riktigt mysigt men rätt skumma konversationer hade vi måste jag medge, haha! Och tusen tack för alla gratulationer från er alla!

Mamma och co. åkte nyss. De har varit här för lite "kalas" för mig. Blev god mat och presentöppning. Är jättenöjd över paketen! Fick dessutom med mig en supersnygg kort skinnjacka hem idag från Vero moda som det kommer bild på. Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen börja kika på tredje säsongen av desperate som jag fick idag.

Puss alla fina läsare! / f


min sista dag som 16-åring.



Haha nu får ni en till bild från i lördags på mig och Carro Barro i brist på andra bilder. Nu har jag pluggat klart för dagen så nu ska jag byta om och åka och träna. Helt okej om du frågar mig. Jag har btw världens fulaste lårkaka från matchen i lördags, inte kul. Skriv ner det är ni gulliga :)

Adiós Amigos! / f

en sång för vår elit

Har suttit och degat framför tv:n sen jag kom hem. Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga tyska innan träningen ikväll.



/h


Min man, gud och Idol



/ f


om jag hade lite hjärta att dela med mig



En till bild från igår när vi dansade och sjöng "det gör ont". Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen framför ett desperate-avsnitt. Jag har ångest över att en ny skolvecka med massor av plugg börjar imorgon igen... Att vi har fått världens sämsta schema gör inte saken bättre. På torsdagar går vi i skolan mellan 8-16 med bara korta raster, och på fredagar slutar vi 15.25. Det är inte okej.

/ f

You know you're still number one

Pyjamaspartyt hos Frida var perfekt. Allting var rosa och gulligt: ballongerna, godiset, bålen you name it. Så mycket som vi dansade igår har jag nog inte gjort på rikitgt länge. Vi dansade bl.a. till gamla godingar som: vi drar till fjällen, rider omkring, ont det gör ont och självklart girls just wanna have fun.
En kväll som verkligen måste göras om!


bjuder på en bild med ett härligt dancing move till låten "ont det gör ont"
/h



pics


Hjärtat och jag.



















En av presenterna jag fick ;)

Kommer förmodligen mer bilder i veckan, här får ni iaf ett litet smaktips (säger man så?) från igår. Nu ska jag ut och gå.

Vi hörs! / f

jag har alltid velat rida



Dimmigt. dans. dildo. allsång. alkohol. "girls just wanna have fun".

Det sammanfattar våran perfekta lördag bra. Nu - bakismat @ candys bistro.
Massor av bilder kommer någon gång under dagen.
/ Underklasspoeterna.

Du stod i givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag





Sitter här i min nya fina sidenbadrock och taggar inför match. Allt är i stort sett fixat till ikväll. Grym musik, lekar och charader är förberedda och allt är inhandlat. Ska gå och göra en vinbål med hallon och jordgubbar nu, mums. :) Sen ska jag fixa till mig lite och packa. Idag ska vi krossa och visa vart skåpet ska stå!

See you! / f


Nostalgi

Sitter och kikar på en massa gamla bilder som väcker upp minnen, underbara minnen.. Och alla fina sommarbilder. Åh vad jag vill ha sommar och värme nu, allt är så mycket lättare då. Jag är trött på den här kylan och mörkret. Dessutom ger vintern en anledning till att man kan sitta inne. Jag vill kunna gå ut och springa i solen nu och svettas, varenda dag! Såhär dags på året är det inte kul att bo i detta land, fy...

God natt! ♥ / f


Jag och Emma våren 08.

lemon



Sitter här och dricker äckligt citronte, riktigt äckligt faktiskt.. Kaffe har jag lärt mig dricka, men te kommer jag nog aldrig lära mig gilla.. Usch. Nu ska jag ut på en långpromenad i kylan med Kent i öronen, de är kärlek! 73 dagar, 23 timmar och 29 minuter kvar tills vi står där några meter ifrån Jocke Berg, det är obeskrivligt..

Adiós amigos! / f


de som inte får gåshud när dom lyssnar på den här låten vet inte vad musik är


/h


Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

Ikväll blir det att kura ner sig i sängen framför en bra film med bra sällskap. Kan inte bli bättre start på helgen.



Min pyjamasoutfit till imorgon, kanske världens sämsta bildkvalite och världens sämsta outfitbild. Men det är i alla fall ett vitt/rosa linne och rosa sidenshorts och till detta ska jag ha en rosa sovmask. Tomorrow will be a good day.

puss på er
/h


When we hit the dance floor you know we turn the heat up




Nu är äntligen lördagkvällens outfit spikad. HA-HA, jaa jag kommer i alla fall vara...Rosa ? "Tiaran" blir som gräddet på moset då jag är födelsedagsbarnet.

Bye guys! / f


Pim´s




Startade denna helgen med en Hanna, en Caroline och en kladdis. Nu ska jag dra med mig dady till stan så han kan köpa allt tills imorgon till moi, då vankas det nämligen pyjamasparty hemma hos mig tillsammans med bara en massa sköna brudar!

Simma lugnt! / f

I just gotta let you know

Jahapp då säger jag god natt för mig och taggar för ännu en skoldag imorgon, not. Får hoppas den går riktigt fort så jag kan börja njuta utav min fullspäckade helg som kommer bl.a. innehålla innebandymatch mot stöpen och PYJAMASPARTY med massa sköna tjejer!



/hanna


So tomorrow we could teach them some new styles



Hej alla glada! Nu är det som sagt bloggdags för oss igen, och vi hoppas innerligt att ni kommer följa oss. Jag sitter här och funderar på vad jag ska skriva, det är lite svårt såhär i början... Men jag ska i alla fall hoppa in i duschen nu och sen lägga mig så att det fortare kan bli helg, för den här helgen kommer bli grym! 

See yah later alligators!  / f


ögongodis

"Underklasspoeter, vad är nu detta!?" tänker kanske de flesta utav er. Well, detta är en blogg som drivs av två livsnjutare vid namn Hanna och Frida. Här kan ni läsa om vår fabulouuuus vardag som vi antingen spenderar på innebandyplanen eller tillsammans med våra kära vänner. Men framförallt kan ni läsa om våra wicked weekends som oftast bjuder på dimmiga/spårade nätter och en dagen-efter-ångest då frågan som ofta förekommer lyder: "Vad hände igår egentligen?!" Haha, skämt åsido!

Nu över till vårat kanske lite knepiga bloggnamnval.. Vi tog idén ur en av våran favoritlåts texter Elite - Kent. I texten står det egentligen "överklass poeter" men vi tyckte underklass passade oss bättre ;)

Svaret på frågan varför vi startade den här bloggen är för att vi båda bloggat förut men tappade inspirationen, men nu kände vi att det började klia i fingrarna igen och är nu redo för en ny bloggkarriär, Hehe... Dock innebär inte det att vi kommer skriva långa, tråkiga och jävliga inlägg utan några bilder.

Enjoy!
/ Hanna & Frida


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0