.

Jag vet att jag skriver mycket om detta som hänt nu, men det är det enda mina tankar gått till ikväll. Jag har gråtit i timmar, jag bara tänker på hur mångas världar som rasat sönder och samman, på bara ett kort litet ögonblick.. Man ska inte ta varandra för givet. Imorgon kan det vara försent. Glöm aldrig det.

Nu ska jag lägga mig, ha det bra.

/F


Stor saknad bland många..

Det känns så ofattbart.. Jag kände inte killarna, men jag har sett dom i princip varenda dag i snart två år i vår samhällskorridor och de verkade vara två toppenbra killar. Senast i torsdags satt vi och kollade när Simon och några andra killar spelade biljard, och vi typ gapskrattade hela tiden åt dom för att de var så roliga. Det är så overkligt att dom inte finns kvar här på jorden. Nu när livet skulle ha börjat. Studentresa, sista veckorna på skolan innan studenten, självaste studenten, bal och allt annat. De var värda att få uppleva det här precis som alla andra treor. Leva livet. Jag vet att deras älskade såsom familj, släkt, vänner, flickvänner osv lider. Och jag vet att de önskar att bara få höra deras röst och ge dem en kram en sista gång,  Därför ägnar jag en tanke åt dom och tänder ett ljus ikväll för Simon och Khaled. Hoppas ni har det bra i himlen, ta hand om varandra så som ni gjorde innan ni blev två fina änglar. Än en gång, vila i frid. <3



helgen

Vilken helg jag har haft, har varit full fart hela tiden. I fredags jobba jag till 2 på natten, däckade i Fridas säng vid 3 tiden sen var det bara att gå upp igen efter några timmars sömn för att börja jobba igen. Efter jobbet var det bara att hoppa in i duschen och fixa sig snabbt innan tjejerna kom till mig för lite förferre. Sedan efter några timmars alkoholintag begav vi oss till olstorp. Får tacka Ellen och Linn som gjorde så att jag lyckades komma in;)
Inne på olstorp dansa vi och hade jävligt kul. Tack tjejer för en rolig kväll!
Idag har jag ätit bakispizza i solen med Ellen och Linn. När jag vaknade i morses tänkte jag, fan jag kommer nog ihåg allt från igår. Men efter att ha pratat med dom om gårkvällen så får jag nog ta tillbaka de...
/H


Det är en orättvis värld vi lever i..

Det är så ofattbart så jag är tom på ord.. Jag beklagar sorgen för alla nära och kära. Vila i frid Simon och Khaled, ni finns i mångas hjärtan och tankar.




You've got that smile that only heaven can make

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit med Barro på Smycka när hon piercade naveln, blev så jävla snyggt!! Innan det skrev jag ner 16 (!!!) A4 med muskler på svenska, latin, deras ursprung&fäste, funktion, stretch och träning. Herre gud, och denna del med muskler är kanske bara 1/10 av vad man ska kunna. Så nu ska jag öva på allt och försöka mata in dom innan vi ska äta middag här hemma. Oxfilé och jordgubbar och massa gott. Ikväll jobbar jag mellan 19-2.00 , men det är enda passet för den här helgen! Latero , PUSS!


Passar på att slänga in en bild på oss Underklasspoeter.

/F.

FRIDAY I'M IN LOVE

Tog helg klockan 11 idag. Skrev nationellt i Matte C hela morgonen , herre min gud det gick inte som på räls iallafall.. Jaja, vad gör väl det om 100 år? Har målat naglarna babyrosa precis och ska strax beta av lite plugg så man inte sitter där på söndag med ångest ända upp till öronen. Funderar på att göra samma lunch som jag gjorde igår innan träningen, omelett á la moi, ser inte så god ut på bilden, men det var den faktiskt.

Två nya låtar som gör mig glad i hela kroppen förresten :

Strip me - Natasha Bedinfield
The edge of glory - Lady Gaga


2 ägg, mjölk, svart- och vitpeppar, pyttelite salt, körsbärstomater & skinka, and WOALLA!




Puss på er!

/F.

strawberries

Myser ner mig i soffan med jordgubbar och mjölk för att rensa bort alla tankar som har med skolan att göra



/H

Min broschyr.



Woallaaah, he he.. Det ska vara en tresidig broschyr med fram- och baksida. Ska ha betygssamtal här på info&layouten och sedan historia, sen hem och packa väskan och dra till Hovet för träning. Hörs imorgon !

/F.

Hur svååårt kan det vara ?!

Alltså , nu måste jag skärpa mig ! Det var som vanligt ett under att jag hann med bussen till skolan. Springer varenda jäkla morgon hemifrån samma tid som bussen går och lyckas Alltid på något konstigt vänster hinna med den. De flesta busschaufförerna är nog grymt trötta på mig vid den här lagen. Jaja , nu ska jag fortsätta lyssna på siesta - listan , TVÅ VECKOR KVAR IDAG! puss på er fina.

/F.

I'm jealous

"I was dreaming of the past,
And my heart was beating fast.
I began to loose control,
I began to loose control.
I didn't mean to hurt you,
I'm sorry that I made you cry.
I didn't want to hurt you,
I'm just a jealous guy."

Gavin Degraw, han kan han. 



Kryper ner under mitt duntäcke med godnatt-listan i örona nu. Imorgon har vi en sovmorgon och den har varit så efterlängtad så det inte går sätta ord på det. Puss sov gott bloggläsare. ♥

/F.
 

110518

Blir så depp när det är sånt här väder, vart tog solen och värmen vägen? Fast om man tänker på de kanske det är bättre om det är dåligt väder nu, istället för att de är bra nu och sen blir skit väder i sommar. Right?
Nog pratat om väder. Min dag har bestått av massageplugg och cirkelträningen. Var bara en massa armövningar idag, så kan ju meddela er att dom är rätt möra nu. Får se om jag ens orkar lyfta armarna imorgon...

Bjussar på några bilder sommarbilder för att liva upp inlägget lite



2 fulla och glada tjejer på midsommar
/H


Örongodis.



Tänkte bjuda på de tre bästa låtarna just nu om du frågar mig:

Save the world - Swedish House Mafia
Hardcore girls - Don Rimini Nasty Boy Remix - The Count & Sinden
Screw - Gash Mo Remix - Radio Edit - Carina Dahl  

/F

Lill lördag

Vi slutade klockan 13.30 idag egentligen , men har suttit kvar på skolan och gjort klart min broschyr och skrivit lite på engelska recensionen, braao Fritiof! mycket fint smeknamn som Hanna herself kallar mig. Ska bege mig mot sandtorget och åka hem nu, vi hörs med ett inlägg ikväll. Men först ska jag plugga ett par timmar till. Älskar livet som student ibland.. pusssss !

/Frida


Dessa dar var inte gjorda för mig.

Hej hej! Som Hanna skrev så var vi lediga idag pga inställda lektioner, det var grymt skönt och välbehövligt. Hade planerat att plugga hela dagen, men så blev det givetvis inte, som vanligt.. Pluggade lite matte och gjorde spanska läxan, sen fick det räcka, he he. Har tagit det lugnt annars, kollat på Beck och nu på kvällen har jag tränat fotboll. Känner mig rätt mör nu så ska bli skönt med en vilodag imorgon iaf. Har sprungit runt och jobbat 19 h i helgen, spelat match i söndags och igår. Blev förövrigt en vinst och en oavgjord match, bra jobbat tjejer! Nu ska jag kolla igenom spanskan och sen sova, natti!


bild på dagens frulle, haha. roligare än bara text. Go frukost om du frågar mig! 



/F.

vill du ligga med mig då

Vakna nyss och hade liggalåten på hjärnan. Då kan man ju undra vad fan jag drömde om inatt??
Har legat i sängen och haft den på repet hela morgonen och börjar faktiskt gilla den starkt. Den sätter sig på hjärnan om man säger så.
Ne nu ska jag försöka resa mig upp ur sängen och göra något vettigt med den här dagen.



Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.

/H

måndag

Kom precis hem från töreshov. Har varit och kollat när Fridzan och Carran spela. Kollade inte hela matchen för höll seriöst på att frysa ihjäl men hoppas att de vinner! Nu ska jag ladda ner någon bra film och mysa mig ner i soffan och njuta av att jag är ledig imorgon. Det enda som fattas är en stor fet godispåse..


ge mig!
/H

Gameday !

Skrivit på min idrottsinlämning nu på morgonen , skrivit 2 av 3 A4 så får skriva det sista ikväll. Just nu dunkar jag musik och taggar inför match, borta mot Kinne-Vedum/Källby. Nu kör vi fotbollsbrudar!

/F.

1 och 2

Det går i ett här på Österlånggatan. Har träningsvärk i lår, måste gått flera mil idag på jobbet och många mer ska det bli ikväll då det kommer 120 personer som ska keeeka och dricka . Har duschat, rakat benen och målat naglarna nu efter jobbet , och nu ska jag råplugga ett tag innan jag börjar jobba 18.00 . PUSS !



/F.

14 maj

Som sagt var vi på mumma igår, mycket trevligt! Dock var de lite surt att sitta och dricka cola medans alla andra var lyset. Men men min tid kommer. Kvällen avrundades vid halv tre tiden och jag somna så fort jag la huvudet på kudden, trött tjej. På natten drömde jag att jag var på mumma och betedde mig som en svin och höll på att bli utkastad så när jag vakna imorses trodde jag att det var sant och fick världens ångest. Läskigt det är när drömmar känns så verkliga.
Bjuder på 2 suddiga bilder från igår.


/h


trött kvenna

Kom upp från Mumma för kanske en 10 minuter sedan , det här passet var som ett hårt träningspass , gaaalet mycket folk , jag har sprungit runt som en dåre så nu har jag ooont i fötterna. Serverade sjuttonåringen Hanna en coca cola dessutom så hon vart nöjd ;) nu ska jag sova och tagga morgondagens två jobbpass också, stänger både dag och natt.. Men en vit helg känns riktigt skönt och efterlängtat , och på söndag är det dags för match dessutom så jag är glad, riktigt glad! Puss sov gott sötnosar

/F.


in a hurry

Nu: Bli upphämtad av mica för att sedan dra vidare på lite förferre med fina tjejer
Sen: Bege oss till mumma där vi kommer tillbringa resten av kvällen
/h

Friday i'm in love

Sitter på bussen påväg till skolan och är på topp-humör! Lyssnar på spotify som vanligt och längtar till siesta , sommar och ayia napa! Får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan jag börjar jobba ikväll med någon bild eller någe. Ha en underbar fredag tills dess!

/F.

blött

Kan nog ha tränat den blötaste träningen genom tiderna idag. Inte nog med allt spöregn så fick jag en snäll dusch av Clara efter, hämnden är ljuuuv ;) Nu ska jag försöka somna hyfsat i tid, men först ett oc avsnitt. Imorgon är det freeeedag och HELG , men min helg innehåller bara jobb, jobb och...jobb. Såhär jobbar jag:

fredag: 19-2.00
lördag: 11.30-16.00 + 18-2.00
Kommer bli en grym lön jag får in på kontot i slutet av juni!


hittade en hur gammal bild på vårt gamla 93-lag som helst, haha så snöggg

/F.

glömsk

Sådär nu har jag varit och övningskört ute i spöregnet och som ni märker så kom vi hem levande. Gick faktiskt riktigt bra trots vädret. Måste dock öva på en grej. Lära mig att dra ur nyckeln när jag ska gå ur bilen, vet inte hur många gånger jag har stängt av bilen sen bara klivit ur den. Som idag när vi åkte in på netto så parkerar jag sen går jag bara ut och när vi är inne på netto sen frågar mamma om jag låste bilen. "Faaan, glömde nyckeln i bilen!!" Får trösta mig själv med att man inte precis kan bli kuggade på uppköringen för att glömt ta ur nyckeln;)
/H

   


110512

Åh vad underbart det var att komma hem och se att maten redan var klar och som pricket över i:t var det kycklingsallad. MUMMA!! och på tal om mumma så blir det jobb där i helgen. Ska jobba på lördag från 16.00-02.00. Kommer vara helt död efter det men det kommer det vara värt för jag kommer behöva varenda liten penning jag kan få till Siesta. För man kan ju inte bara tigga från päronen hela tiden.
Nu ska jag ut och övningsköra med mammsen, har nästan varit ute och kört varenda dag i 2 veckor nu. 5 månader och körtkortet är mitt!
/H 

Har funnit min DRÖMBIL!



Snyggaste bilen mina ögon någonsin skådat. Sitter här på layout-lektionen och kollar snygga Audi-bilar istället för att jobba vilket jag ikke borde göra.. Aja , idag slutar vi 15.50 så jag kommer ha max 10 minuter på mig när jag väl är hemma att packa fotbollsväskan innan jag blir upphämtad ev elin -> ingen bloggning idag. Hoppas hanna tar hand om denna fronten istället. Låttips ska ni få iaf : Panda Da Panda - Vem e du.

/F.

21.03

Idag har jag fått lite plugg gjort, känns som en liten sten släppts från mina axlar iaf. Hade nationella i spanska imorse också vilket gick helt okej (hoppas jag) och har även fått tillbaka två inlämningar som det blev MVG på båda två, riktigt skönt. Imorgon har vi nationella i engelska i 3 jobbiga timmar, får se hur det går.. Hörförståelse är inte min starkaste sida om man säger så. Nu ska jag lägga mig framför..jag tror ni vet vad? OC ja. Puss !

/F.


CHECK!



Bokat och klart , nu väntar bara 3 veckors väntan , sen är vi DÄR!!! Kommer inte förstå detta förräns jag sitter i bilen påväg dit med bilen full av alkohol, packning och 3 till grymma brudar och Siesta-artiserna i högtalarna, FANFUCKINGTASTIC!

/F.

gamla minnen i solen

Ligger ute i solen och steker samtidigt som jag lyssnar på en gammal spellista från 9:an. Med låtar som: In the ayer och welcome to the club. Vilka minnen man får.  Underbara 9:an då man gick runt och trodde man var vuxen fast man egentligen var en riktig fjortis som precis hade blivit singel som gick på s.k. fjortisdiscon på bogrens och hade snefyllor på hb ute vid vindskyddet. Och det största problemet man hade var hur man skulle fixa dricka till helgen. Sjukt egentligen att det inte var så länge sen man var sån här, känns som det var hundra år sedan.
Numera har man ju bytt ut fulspriten till vin och vindskyddet till krogen(eller i mitt fall från vindskyddet till hemmafester he he).

Ne nu ska jag sluta filosofera och byta om till träningskläder och bege mig till korpen för cirkelträning. Känner att det kommer bli rätt varmt där inne idag, får be till gud att acn funkar.

Bild från jacobs fest i 9:an
/h


jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför


Tanken av att jag ska få se och sjunga med den här mannen om 3 veckor får mig att le, både på läpparna och inombords. Det är helt sjukt, bara så jävla sjuuukt.

/F.

vi är inte sånna som i slutet får varann.

Herre min skapare , förstår ikke hur jag ska klara av att dricka SJU dagar i streck i Napa, när jag mår såhär efter en tvådagars. Fy sjöen mina vänner, fy sjöen. Men oj vilken bra helg jag haft. I lördags styrde vi mot Skövde för en förfest hemma hos Emmsi med ett par fina vänner, sedan vidare mot Husaren. Mycket lyckad kväll även om jag drog hem redan vid halv 1 då jag ville vara hyfsat fit inför söndagen, ha ha..

Vid tre började vi dricka på söndagen, och som hanna redan nämnt så vann JAG på golfen. Jag levererar som vanligt.. Hade så jävla kul igår och jag kan bara säga att jag ALDRIG förr druckit så mycket sprit, det vart shotar av alla olika slag i olika spel, tequila races, drinkar och grejer. Det var med andra ord veeerkligen värt baksmällan idag. Satt på bussen påväg till skolan och fick byta säte till det i mitten längst bak i bussen och sätta mig i en knepig ställning, allt för att hindra spyan att komma, haha.. Nu ska jag kika OC och dö lite i min säng. Pussss!




Drack nog för 3 helger igår. (mer bilder på fejjan)

/F.

personalfest

Igår var det personalfest på mumma. Vi började med att cykla ut till golfbanan där vi skulle testa på lite golf, kan ju säga att jag var ju inte den bästa på golf men Frida den jäkeln kamma hem ett förstapris. Jag gav ju iofs upp golfen ganska snabbt och ägna mig åt den andra aktiviteten (alkohoförtäring). Efter några timmar på golfbanan cyklade vi tillbaka till mumma igen där lekar och grillat stod på schemat. En lek gick ut på att alla skulle hälla upp varsin shot sen slå en tärning, om man fick 1 eller 6 fick man ge bort sin shot till någon samtidigt som detta gick på tid. Som tur var fick jag bara dricka en, medans andra kunde få dricka 5 st. Efter det drog festen igång och jag och Frida drack drinkar efter drinkar och körde tequlia race. Behöver jag ens skriva att vi mådde sådär imorses när klockan ringde och vi var tvungna att gå till bussen. Härdade bara 2 lektioner och sen drog jag hem med halv 2 tåget och la mig på altanen ute i solen och somna som en stock.

/H


09.14

Jag är vaken (såklart!) , vaknar aldrig senare än nio på helgerna nu för tiden. Det är ju iofs bra så inte halva dagen försvinner, men att sova ut ordentligt hade varit något. Jaja. Fick ett samtal av Micis vid tolv igår kväll, hon var nedanför mitt fönster, så jag stod och pratade med henne från mitt fönster ett tag haha! Hade jag inte varit trött som en gnu hade jag gått till Mumma med henne ett tag! :) Lyssnar btw på DEN HÄR och får rysningar i hela kroppen , kan inte förstå att jag ska sjunga till den här med världens bästa Håkan om mindre än 4 veckor ! Helt ofattbart och UNDERBART! 


<3<3<3

/F. 


Lovely friday!

Hejsan sötisar, haft en bra daaaag? Min såg ut på följande vis:

Åkte tidig buss och åt vh-frulle , gjorde nationella engelska skriftligt som gick hyfsat bra tror jag , slutade 14.10 och fikade på pims med tjejerna , sen satt jag och min flitiga bästis kvar och pluggade massage , blev upphämtad av carran och kikade herrmatchen på hovet , åkte sedan vidare i Micas heeeta cabbe med henne och filippus , och nu sitter jag här hemma med en godispåse och inväntar lite oc-avsnitt , hä hä skräll. Puss!

Idag fyller btw världens bästa Julia 18 år , äntligeeen , stort grattis ännu en gång! <3




/F.

lite gladare

Får ursäkta mitt deppinlägg igår men var helt enkelt less på livet (läs håret) då. Men nu är det bra igen, fick komma tillbaka redan idag och fixa till de så nu är de helt okej igen, det är i alla fall inte orange längre. Nu till något roligare: Siesta festivalen ska bokas imorgon!! Vi har kollat upp boende och alla andra kostnader, så nu ska det bara ringas några samtal så är det klart. FY HELVETE VAD KUL DET SKA BLI.
Nu ska jag ut och övningsköra sen försöka somna tidigt så jag är pigg till nationella imorgon he he.

/H

morsning korsning

Hej på er! Tänkte slänga iväg ett inlägg nu eftersom jag inte har tid efter skolan. Eller vet inte vad jag ska skriva egentligen, men har träning ikväll och imorgon ska det pluggas en massa massage på pims. Hmmm, mina två dagar iaf, himla roligt inlägg. Puss på er!

/F.

.

Slinga håret idag. Blir keps imorgon.
Nu: silverschampo
Sen: lipa mig själv till sömns
/h

Det här är så mäktigt



Behöver inte säga så mycket mer. /F


Grym dag

Okej , jag har lugnat ner mig liite nu iaf (eller försökt åtminstone) , är bara så fruktansvärt speedad och glad , vill boka nu nu nu ! Förutom att ha haft detta i tankarna idag så har jag gjort spanska läxan och powerwalkat i 1,5 timma! När jag kom tillbaka så kollade jag Barca - real matchen med pappa och hans polare , skönaste snubben på länge. Vi snackade massa fotboll och han berättade alla matcher han varit och sett, bl.a. Inter - milan , fick bara rysningar av att lyssna. Vore grymt att få med mig pappa och åka och kolla en riktigt stor match , el clasico vore en d r ö m ! Försöka kan man alltid göra :) God natt, pussar

/F.

DET HÄR ÄR SÅ SJUKT !

Jag tror då faaaan inte att jag kan skriva i det här tillståndet , jag säger bara en sak: JAG SKA PÅ FUCKING SIESTA FESTIVAL!!!!!!!!!!!!! Imorgon ska vi boka förhoppningsvis, åh det är så sjukt så jag vill skrika allt vad fan jag har. Har hoppat runt och skrattat och varit helt tokig haha, men åh förstår ni vilken jäkla festival eller?!?!?!?

HÅÅÅÅÅÅÅKAN HELLSTRÖM, THE SOUNDS, THE KOOKS, THE ARKS SISTA SPELNING (!!!!!!), OSKAR LINNROS, DANIEL ADAMS-RAY, REBECCA & FIONA, ADRIAN LUX... Jag kan fortsätta.. Men kolla min lista jag gjorde precis : klicka här och lyssna och njuuuuut. Nu ska jag göra jag vet inte vad, skrika av lycka antar jag!

/F.

lyckorus

Helvete vilket lyckorus jag har just nu. När jag och Carro sitter på tåget och kollar i Kupé så ser vi att artister som Håkan hellström, The sounds, The Ark, oskar linnros och massa andra kommer till en festival vid typ helsingborg 2-4 juni. JAG BARA MÅSTE DIT!! hoppas verkligen att det blir av, kollade på hemsidan och det kommer nog inte kosta så mycket heller!!





/en jävligt glad Hanna

Iphone-blogg

Vaknade upp febrig (igen..) imorses så det var bara att sjukanmäla sig och somna om igen. Vaknade inte förräns vid ett igen så sovit ikapp helgens förlorade sömn har jag definitivt gjort. Tråkigt att jag missade träningen idag , men jag känner mig redan bättre så jag kan förhoppningsvis träna på onsdag. :) annars har jag städat mitt rum nu på kvällen och satt upp tavlor . Nu ska jag läsa engelska boken i hopp om att bli trött. Puss sov sött!

/F.

måndag

Spenderade gårdagen i sängen, orkade ingenting. Längtade bara tills de skulle bli kväll så jag kunde sova. Men så går det när man dricker för mycket. Har också hört att de är vin som man får störst baksmälla av, kanske borde ta och lära mig att dricka öl för så här kan jag ju inte ha de. Var fortfarande seg som en gnu i morses när klockan ringde så unnade mig en timmas sovmorgon, tyckte jag var värd de.
Hade beeptest idag i skolan, förbättra mig 11 steg från förra gången. Nöjd! Nu ska jag göra spanska läxan sen ut och övningsköra så håll er för guds skull hemma!

/h

Just can't get enough.



Hade en mycket bra valborgsmässoafton ! Kvällen började hemma hos Ellen med grillat, "med andra ord", kortspel och så, mycket trevligt som vanligt. :) Sedan skulle vi vidare på maskeradfest för tre nyblivna 20-åringar , och mitt val av outfit (Barcelona-fotbollsspelare som ni ser) var kanske inte det bästa då det var svinkallt sen på natten , så idag sitter jag här FÖRKYLD igen... Riktigt bakfull och seg på det med. Det var inte igår jag var bakfull ska tilläggas, var nog spriten som gjorde sitt.. Nu väntar jag på grillat igen, och sen ska jag ut på en långpromenad med Emilia om vädret tillåter.

/F.

RSS 2.0