Tiden bara gick

Bloggen är inte prio 1 nu faktiskt när det är så underbart väder ute. Njuter så äckligt mkt av att vara ledig och få spendera dagarna med fina vänner. Ska sova i min egna säng för första gången på flera dagar, kommer kännas konstigt att inte vakna upp bredvid Hannisen. Vi har iaf de senaste dagarna pressat vid poolerna, spelat beachvolleyboll, lagat vår favoriträtt a´la Mumma och ätit den på hennes altan i solen. Idag åkte vi ut med Julia och Paulina med hennes brors båt till en ö där vi badade, solade och grillade, supermysigt. Hoppas på många fler sånna här dagar.

Midsommar var helt perfekt. Började med första groggen på Hannas altan med Hampus och Andrén vid ett, sedan gick vi, Paulina och Julia och plockade blommor till kransar (som vi aldrig gjorde) och till midsommarstång (som fick bli liggande i år). Satt på Julias altan hela dagen och grillade, drack, spelade osv. Sedan droppade det in folk allt eftersom. Bra mkt mer folk än beräknat. Men det vart en sjukt bra dag och kväll.

Denna kommande vecka kommer bli så jävla bra! Vi startar den med en heldag vid poolerna och en hel del volleyboll-spelande. Nu ska jag söva /frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0